τεχνολογία

Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock

Η Lenovo παρουσίασε στην CES 2018 ένα νέο docking station, το Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock, το οποίο ενσωματώνει μεταξύ άλλων και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GTX 1050. Το docking station μπορεί να συνδεθεί με φορητούς υπολογιστές και γενικότερα με οποιοδήποτε σύστημα διαθέτει θύρα Thunderbolt 3. 
Σε αντίθεση με eGPU cases που έχουμε δει στο παρελθόν και τα οποία είναι σε θέση να φιλοξενήσουν κάρτες γραφικών για desktop υπολογιστές, το Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο στην μεταφορά, θυμίζοντας το Acer graphics dock. Ενσωματώνει MXM κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1050 με 4GB GDDR5 μνήμη και πέραν της Thunderbolt 3 θύρας, περιλαμβάνει επιπλέον δύο θύρες Displayport 1.3, μία HDMI 2.0, θύρα Gigabit Ethernet, θύρα USB 2.0, θύρα USB 3.0, θύρα USB 3.0 "Always On" για τροφοδοσία φορητών συσκευών(2.4A), υποδοχή για ακουστικά με μικρόφωνο, αλλά και κλειδαριά ασφαλείας. 
Οι θύρες Displayport και HDMI μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απεικόνιση σε έως και τρεις οθόνες ανάλυσης 4K ταυτόχρονα. Το τροφοδοτικό που συνοδεύει το docking station, παρέχει ισχύ έως και 170W, με το docking station να έχει την δυνατότητα να τροφοδοτήσει με την σειρά του με ισχύ έως και 65W, μέσω της Thunderbolt 3, έναν φορητό υπολογιστή. Οι διαστάσεις του Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock είναι 130 x 248 x 22,6 χιλιοστά και το βάρος του, χωρίς το τροφοδοτικό, 686 γραμμάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.