τεχνολογία

Nano IPS και με Thunderbolt 3 νέα monitors της LG

Ως απάντηση στις ανάγκες των πελατών της, η LG πρόσθεσε υποστήριξη για HDR600 με ακόμη μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κορυφαίας φωτεινότητας και νέες επιλογές συνδεσιμότητας που έχουν πλήρη συμβατότητα με Thunderbolt 3. Η νέα οθόνη 32-ιντσών UHD 4K της LG (μοντέλο 32UK950) είναι η πρώτη που προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία Nano IPS της LG. 
Η τεχνολογία Nano IPS περιλαμβάνει την εφαρμογή σωματιδίων μεγέθους νανομέτρου στα LED της οθόνης για την απορρόφηση των πλεονασματικών μηκών κύματος φωτός. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ένταση και την καθαρότητα των χρωμάτων στην οθόνη για πιο ακριβή και ζωντανή εμπειρία προβολής. 
Η συγκεκριμένη οθόνη της LG μπορεί να εμφανίσει το 98% της χρωματικής παλέτας DCI-P3. Ιδανική για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαίσια αναπαραγωγή χρώματος με την υποστήριξη του προτύπου HDR 600 LG 32UK950, οι χρήστες θα ζήσουν την εμπειρία του υψηλού δυναμικού εύρους κορυφαίας φωτεινότητας 600cd/m². Το μοντέλο LG 32UK950 διαθέτει την πρώτη βάση Thunderbolt 3 για να υποστηρίξει το 4K daisy chaining, επιτρέποντας την εγκατάσταση διπλών οθονών 4K. 
Αυτή η LG οθόνη μπορεί να συνδεθεί με φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν Thunderbolt 3 όπως το Macbook Pro μέσω ενός καλωδίου– ενώ δεν απαιτείται προσαρμογέας ή ασύρματα καλώδια USB. Το ένα καλώδιο Thunderbolt 3 της οθόνης μεταδίδει περιεχόμενο 4K και ήχο, παρέχοντας ταυτόχρονα αρκετή ενέργεια για την τροφοδοσία ενός φορητού υπολογιστή 60W, απλοποιώντας έτσι κάθε χώρο εργασίας. Με την υπογραφή του Edge-ArcLine Stand και τον εκπληκτικό σχεδιασμό 4-Side Edge Borderless, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίσει κάποιος αυτή την LG οθόνη.

About Freegr network

Από το Blogger.