τεχνολογία

MasterCase H500P Mesh White της Cooler Master!

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς κουτιού MasterCase H500P της Cooler Master έρχεται σε λευκό χρώμα ενώ αλλάζει την πρόσοψη με ένα πλέγμα που αυξάνει την ροή αέρα στο εσωτερικό. Η Cooler Master μας κρατά απασχολημένους και στη φετινή CES 2018. Μετά την κυκλοφορία του H500P κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, η εταιρία λανσάρει την λευκή έκδοση του H500P της, η οποία εκτός των άλλων φέρει και ορισμένες αλλαγές στο σχέδιό της. 
Αρχικά στην εισαγωγή η Cooler Master αφήνει πίσω της το ακρυλικό κάλυμμα το οποίο δίνει τη θέση του σε ένα μαύρο πλέγμα. Πίσω του συναντάμε τους ίδιους RGB ανεμιστήρες των 200mm, όπως και στην αρχική έκδοση, με ρυθμιζόμενα χρώματα από τη μητρική του συστήματος ή από τον παρεχόμενο RGB controller που δρα και ως splitter για τους συνδεδεμένους σε αυτό ανεμιστήρες. Εκτός από το εξωτερικό, λευκό είναι και το εσωτερικό του κουτιού ενώ και ο προεγκατεστημένος πίσω ανεμιστήρας κινείται στο ίδιο μοτίβο για ομοιόμορφο αποτέλεσμα ακόμα και με στημένο σύστημα. 
Στοιχεία όπως τα δύο επιπλέον PCI slots υπάρχουν και στο Mesh White όμως αξίζει να σημειωθεί πως απαιτείται η αγορά του έξτρα riser για τη χρήση της κάρτας γραφικών στην "όρθια" θέση. Το πάνω κάλυμμα παραμένει ακρυλικό ενώ αντίστοιχα βλέπουμε πως και τα panels για το cable management διατηρούνται στις προκαθιρισμένες από την πρώτη έκδοση θέσεις τους.

About Freegr network

Από το Blogger.