ειδήσεις

LG με 4K οθόνη, με HDR, IPS και FreeSync

Μια ενδιαφέρουσα νέα πρόταση ανακοίνωσε η LG, προς αυτούς που θα ήθελαν μια νέα οθόνη υψηλής ανάλυσης, η οποία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εργασία, όσο και για παιχνίδια. Η νέα αυτή πρόταση, είναι το μοντέλο 27UK650-W, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από τις 26 του μήνα, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 550 δολαρίων. Η νέα οθόνη έχει διαγώνιο 27'' και ανάλυση 3840 x 2160. Το panel της είναι τύπου IPS, με την φωτεινότητα του να φτάνει τα 350 cd/m² και την αντίθεση στα 1000:1(5,000,000:1 δυναμική). 
Ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms(GtG). Η οθόνη υποστηρίζει HDR10, αν και με την φωτεινότητα στα 350 cd/m², δεν είναι σε θέση να καλύψει ούτε τις ελάχιστες προδιαγραφές του DisplayHDR400 της VESA ή αυτές που θεωρεί απαραίτητες η AMD για μια οθόνη HDR. Στον τομέα του χρώματος καλύπτει το 99% του sRGB, με τις γωνίες θέασης να φτάνουν τις 178 μοίρες. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της οθόνης, περιλαμβάνονται υποστήριξη για το AMD FreeSync, HDR effect λειτουργία για βελτιστοποίηση στάνταρ ποιότητας περιεχομένου, υποστήριξη HDCP 2.2, Dual Controller, για σύνδεση δύο υπολογιστών πάνω στην οθόνη και χρήση τους με ένα ποντίκι και πληκτρολόγιο, Split Screen 2.0 όπου το κάθε παράθυρο μπορεί να γίνει maximized καταλαμβάνοντας συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης, αλλά και ειδικά χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε παίκτες παιχνιδιών, Black Stabilizer για περισσότερη λεπτομέρεια σε σκοτεινές σκηνές και Dynamic Action Sync για πιο ομαλή εικόνα. 
 Η οθόνη υιοθετεί τον συνδυασμό άσπρου και το γκρίζου χρώματος, ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο μαύρο. Στον τομέα των υποδοχών διαθέτει δύο HDMI και μία DisplayPort. Τα τρία εκ των τεσσάρων περιθωρίων της είναι σχετικά μικρά, επιτρέποντας την χρήση της και σε set ups με πολλαπλές οθόνες, ενώ η βάση της έχει εργονομικά χαρακτηριστικά επιτρέποντας την ρύθμιση του ύψους και της γωνίας της, καθώς επίσης και την περιστροφή της.

About Freegr network

Από το Blogger.