ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ τα μυστικά του Google Chrome

Google Chrome: Η Google πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια αναβαθμίζοντας το UI της σουίτας των εφαρμογών της. Έτσι τελευταία είδαμε ένα νέο σχεδιασμό για το Google News, μια ανανεωμένη εφαρμογή για το Ημερολόγιο αλλά και ένα νέο Gmail. 
Τον Απρίλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε την επόμενη εφαρμογή που ετοιμαζόταν για νέο σχεδιασμό: ο Google Chrome. Μάλλον έπρεπε να το περιμένουμε καθώς ο Chrome είναι ο πιο δημοφιλής browser στον κόσμο με επικράτηση στο 60% του μεριδίου αγοράς σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Η νέα εμφάνιση αναμένεται να κυκλοφορήσει live για όλους τους χρήστες του browser αργότερα το 2018. Αν όμως είστε από αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν, παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να έχετε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου σχεδιασμού. Chrome: Ενεργοποιήστε το password generator Για να ξεκλειδώσουμε την προεπισκόπηση του επερχόμενου σχεδιασμού στον Chrome θα πειράξουμε λίγο τα flags. 
Το αποτέλεσμα που θα δείτε θα εμφανιστεί στις επόμενες εκδόσεις του Chrome. Τα flags είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες: Linux, Mac, Windows, και Chrome OS. Google Chrome Ανοίξτε τον Google Chrome και πληκτρολογήστε chrome://flags στη γραμμή διευθύνσεων. Πατήστε Enter. Στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας, αναζητήστε για τον όρο top-chrome-md. Βρείτε το flag που αναφέρει UI Layout for the browser’s top chrome και επιλέξτε Hybrid από το αναπτυσσόμενο μενού. 
 Strict Site Isolation Ενεργοποίηση στον Chrome 63 Στο δεύτερο flag (εμφανίζεται ακριβώς από κάτω όπως βλέπετε και στην εικόνα) που ονομάζεται Material Design in the rest of the browser’s native UI από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε Enabled (Ενεργοποιημένο). Είτε έτοιμοι να επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης σας.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.