Τέλος σε μηνιαίους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας με το 5G;

Η πρόσβαση σε δίκτυα κινητής πέμπτης γενιάς ίσως καταλήξει να πωλείται μέσω μιας πληθώρας διαφορετικών μοντέλων που εν μέρει θα αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς μηνιαίους λογαριασμούς, σύμφωνα με στελέχη της αμερικανικής AT&T. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο MWC Americas trade show, ο  David Christopher, ηγετικό στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος στις ΗΠΑ, βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία ανάπτυξης των αποκαλούμενων monetization plans για τις επόμενης γενιάς φορητές συσκευές.
Οποιαδήποτε επιχειρηματικά μοντέλα θα προκύψουν θα πρέπει να συνδέονται άρρηκτα με αυτά που ήδη υπάρχουν και ισχύουν στη χρήση του 4G, ιδίως στην αρχή που οι χρήστες θα πραγματοποιούν συνεχώς εναλλαγή μεταξύ των δυο standards.
Η AT&T συνεχίζει τη διάθεση ενός πειραματικού 5G δικτύου στις ΗΠΑ, μέχρι το τέλος του έτους, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι θα είναι ο μόνος πάροχος που θα προσφέρει ένα πραγματικά mobile 5G δίκτυο στη χώρα το 2018. Αν και η Verizon θα διαθέσει πολύ σύντομα ένα παρόμοιο δίκτυο, η πρώιμη εστίαση στο 5G βρίσκεται στις υπηρεσίες fixed wireless, που αποτελεί μια εναλλακτική στο broadband.
Η εφεύρεση εναλλακτικών επιχειρηματικών μοντέλων για τις χρήσεις του 5G θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την επιτυχία του, καθώς οι παραδοσιακοί τρόποι τιμολόγησης δεν θα αποτελούν πλέον μια βιώσιμη επιλογή. Μένει να φανεί, τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.