τεχνολογία

OLED στις 88 ίντσες και MicroLED στις 176 ίντσες

Μπορεί η Samsung να παρουσίασε τηλεοράσεις τεχνολογίας QLED ανάλυσης 8K όμως η LG είχε την δική της απάντηση, παρουσιάζοντας στην έκθεση IFA την δική της πρόταση 8K. Η Samsung παρουσίασε την Q900R με διαγώνιο που ξεκινάει από τις 65 ίντσες και φτάνει τις 85 ίντσες υποστηρίζοντας μέγιστη φωτεινότητα 4000nits και καλύπτοντας το πρότυπο HDR10+ ωστόσο η LG παρουσίασε την δική της τηλεόραση, τεχνολογίας OLED με ανάλυση 8K που διαθέτει μεγαλύτερη διαγώνιο κατά τρεις ίντσες (88-inch). 
Η μεγαλοπρεπής τηλεόραση της LG υποστηρίζει ανάλυση 7680 x 4320 pixels και εξοπλίζεται με πολλές τεχνολογίες για μεγάλο εύρος χρώματος, υψηλή φωτεινότητα και ευρύτερες οπτικές γωνίες. Πέρα ωστόσο από την πρόταση 8K, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία είχε στο περίπτερο της μία οθόνη τεχνολογίας microLED με διαγώνιο 173 ιντσών. Πάνω λοιπόν που η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά την δική της πρόταση MicroLED στις 146 ίντσες ανάλυσης 4K, η LG σε μία προσπάθεια να της χαλάσει το… πάρτι και να κερδίσει της εντυπώσεις στην ίδια την έδρα της Samsung (MicroLED), παρουσίασε οθόνη MicroLED με διαγώνιο 173 ιντσών. 
 Σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεγαλύτερη πρέσβειρα της τεχνολογίας MicroLED δεν ήταν και είναι άλλη από την μεγάλη αντίπαλο της, Samsung, που πιστεύει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία (αποτελείται από συστοιχίες μικροσκοπικών LED που σχηματίζουν ξεχωριστά εικονοστοιχεία) είναι το μέλλον.

About Freegr network

Από το Blogger.