ειδήσεις

Η Audio Technica ανακοίνωσε δυνατά ασύρματα ακουστικά

Η Audio Technica  παρου
σίασε στα πλαίσια της IFA 2018 τα πρώτα πραγματικά ασύρματα erabuds της. Τα ATH-CKR7TW έρχονται με drivers 11mm ενώ η διάρκεια της μπαταρίας κυμαίνεται στις 6 ώρες, με επιπλέον 9 ώρες να είναι διαθέσιμες με τη θήκη μεταφοράς.
Τα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth 5.0, aptX, AAC και SBC codecs. Είναι διαθέσιμα σε γκρι και μαύρο και θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων το φθινόπωρο στην τιμή των €249.
Η Audio Technica παρουσίασε και μερικά ακόμη ακουστικά, κυρίως αναβαθμίσεις υπαρχόντων μοντέλων. Έχουμε λοιπόν τα ATH-SPORT7TW τα οποία απευθύνονται σε δραστήριους χρήστες και έχουν IPX5 πιστοποίηση για αντοχή στον ιδρώτα. Η μπαταρία διαρκεί 3.5 ώρες και υπάρχουν επιπλέον 16 ώρες στη θήκη μεταφοράς. Είναι επίσης διαθέσιμα σε γκρι και μαύρο στα €199.
Δύο on-ear Bluetooth ακουστικά παρουσιάστηκαν επίσης, τα ATH-SR30BT (€99) με 70 ώρες αναπαραγωγή και τα ATH-SR50BT (€199) με 28 ώρες αλλά με noise reduction mode. Και τα δύο διαθέτουν Bluetooth 5.0 και θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο.
Στη high-end κατηγορία η Audio Technica εισάγει τα ATH-MSR7b, τα οποία είναι 53 γραμμάρια ελαφρύτερα από την προηγούμενη γενιά και έχουν drivers 45mm. Και αυτά θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο έναντι €249.

About Freegr network

Από το Blogger.