Η AMD υπόσχεται Navi refresh και επόμενης γενιάς RDNA2

Κατά την ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους 2019, η AMD, δια μέσου της CEO Dr. Lisa Su, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τις GPUs της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η CEO της AMD αποκάλυψε ότι εντός του 2020 θα κυκλοφορήσουν όχι μόνο Navi refresh κάρτες γραφικών, αλλά και η επόμενη γενιά GPU της AMD, αρχιτεκτονικής RDNA2.

Η Lisa Su δήλωσε: «Το 2019 κυκλοφορήσαμε τη νέα αρχιτεκτονική GPUs, την RDNA, μέσα από τα προϊόντα Navi. Θα πρέπει να περιμένετε αυτά τα προϊόντα να ανανεωθούν το 2020 και ακόμα θα έχουμε τη νέα γενιά της αρχιτεκτονικής RDNA που θα είναι μέρος της σειράς προϊόντων μας το 2020. Οπότε είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι για αυτό και θα μιλήσουμε περισσότερο σχετικά την ημέρα των οικονομικών μας αναλύσεων. Για τα data centers, θα πρέπει να περιμένετε κάποια νέα προϊόντα στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους».

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους gamers; Σημαίνει ότι η αρχιτεκτονική RDNA2 θα εκκινήσει με το "Big Navi" να έχει την τιμητική του και θα πρόκειται για μια σειρά καρτών ανώτερη από τη Navi refresh στην οποία αναφέρθηκε η Lisa SuΠρόκειται να δούμε τις κάρτες που βασίζονται στην τρέχουσα Navi οικογένεια να ανανεώνονται με κλίμακα ολοκλήρωσης 7nm+, ενώ η νέα αρχιτεκτονική RDNA2 θα είναι η βάση για τις κορυφαίες κάρτες γραφικών που θα αντιπαρατεθούν με τις κορυφαίες σειρές της Nvidia όπως οι GeForce RTX 2080 Ti.

Θα είναι όμως οι επερχόμενες RDNA2 κάρτες αρκετά ισχυρές για να ανταγωνιστούν με τις επίσης αναμενόμενες κάρτες νέας γενιάς της Nvidia που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Ampere, όπως οι RTX 3080 και RTX 3070; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να το μάθουμε, αλλά σίγουρα η AMD έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο θέμα αυτό.

, , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.