freegr

Συνωμοσιολόγοι επιστρατεύουν διαδικτυακά μέσα

Ανά καιρούς, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχουν ενθουσιαστεί με την Ανταρκτική και τα… εξωγήινα ίχνη ζωής σε αυτή. Πρόσωπα εξωγήινων, πλοία, διαστημόπλοια, πόλεις και μυστηριώδεις «καταφύγια» είναι μερικά από τα αυτά που έχουν συγκλονίσει τους συνωμοσιολόγοι οι οποίοι έχουν πάρει την «επιβεβαίωσή» τους για την «ύπαρξη» όλων αυτών μέσω του… Google Earth!
Έτσι, φαίνεται πως οι χάρτες της Google έχουν καταφέρει να γίνουν το αγαπημένο εργαλείο τους όσον αφορά το «κυνήγι των εξωγήινων».
Ακολουθεί μία λίστα με τα σημαντικότερα… ευρήματα, σύμφωνα με τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας. 

Το πρόσωπο του εξωγήινου

Ένα μυστηριώδες πρόσωπο που μοιάζει με εξωγήινο «εμφανίστηκε» στο Google Earth, στην περιοχή της Ανταρκτικής.
Φυσικά, η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει εξεταστεί από κάποια επίσημη πηγή. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε εκατομμύρια χρήστες να το κοινοποιήσουν από τον λογαριασμό «ufo_skandinavia», όπου και ανέβηκε για πρώτη φορά.
Μάλιστα, οι περισσότεροι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έργο που άφησαν πίσω τους είτε εξωγήινοι είτε κάποιος αρχαίος πολιτισμός που έχει ζήσει στην Ανταρκτική.

Το πλοίο των εξωγήινων

Σάλο έχει προκαλέσει και ένας youtuber, ο οποίος είχε μοιραστεί στο διαδίκτυο βίντεο με ένα -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- αναποδογυρισμένο πλοίο εξωγήινων στην Ανταρκτική.
«Εάν προσέξετε τις άκρες του, θα δείτε ότι μοιάζει με μία πανέξυπνη κατασκευή και το κέντρο της μοιάζει με μπουκαπόρτα» γράφει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο.

Το μυστηριώδες διαστημόπλοιο στην κορυφή του βουνού

Ακόμη μία ιστορία που… ξετρέλανε τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είναι αυτή της Sandra Elena Andrade, η οποία προς τα τέλη του 2019 είχε μοιραστεί ένα βίντεο από το Google Earth, στο οποίο φαίνεται να εντοπίζει ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο σε ένα βουνό.
Προφανώς, όλοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο.

Η αρχαία πόλη των εξωγήινων

Το 2018, ο Blake Cousins (συνιδρυτής του καναλιού thirdphaseofmoon στο YouTube) έσπειρε τον… πανικό, γνωστοποιώντας ότι ανακάλυψε μία υπόγεια βάση που ανήκει σε εξωγήινους!
«Φαίνεται πως ο καθένας τους έχει από μία σπηλιά ή από ένα τούνελ. Αναρωτιέμαι εάν κάτω από τη γη, συνδέονται όλα μεταξύ τους» είχε αναφέρει ο ίδιος σχετικά με το «εύρημά» του.
Πολλοί χρήστες τον υποστήριξαν, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν πιθανότερο να πρόκειται για καταφύγιο ναζιστών…

Η μεγάλη σπηλιά

Οι ιδρυτές του thirdphaseofmoon φαίνεται πως έχουν μακρά ιστορία με τις μεγάλες… ανακαλύψεις, καθώς τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους ανακάλυψαν μία μεγάλη, μυστηριώδη, τρύπα μέσω Google Maps.
Σύμφωνα με τους Blake και Brett Cousins, η «σπηλιά» αυτή ενδεχομένως να «χωράει εκατοντάδες ανθρώπους», ενώ είναι και «αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ένα διαστημόπλοιο».

About Freegr network

Από το Blogger.