Αποσύρονται 46 εκ, μπαταρίες από την ΝΟΚΙΑ!


*Η Nokia προσφέρεται να αντικαταστήσει 46.000.000 μπαταρίες κινητών τηλεφώνων μετά από αναφορές για υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας.
Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν μόνο στις μπαταρίες BL-5C που κατασκευάστηκαν από τη Matsushita τη χρονική περίοδο ανάμεσα στον Δεκέμβριο του 2005 και τον Νοέμβριο του 2006.
Η Nokia έχει αναγνωρίσει ότι σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι συγκεριμένες μπαταρίες Nokia BL- 5C θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να σημειώσουν υπερθέρμανση προκαλούμενη από ένα βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης.
Το ζήτημα δεν επηρεάζει οποιαδήποτε άλλη χρήση της κινητής συσκευής. Η μπαταρία BL- 5C είναι ένα από τα 14 διαφορετικά είδη μπαταριών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Nokia. Επίσης, η συγκεκριμένη μπαταρία δεν χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα.
Για να δείτε κατάλογο προϊόντων της Nokia που περιλαμβάνουν τη μπαταρία BL- 5C κάντε κλικ εδώ http://www.nokia.com/batteryreplacement/en/. Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπήρξαν 100 αναφορές για υπερθέρμανση. Κανένας σοβαρός τραυματισμός ή ζημία ιδιοκτησίας δεν έχει αναφερθεί.

About Freegr network

Από το Blogger.