διαφήμιση

Το μέλλον του Internet και η νέα Οικονομία!

Με την σημαντική υπογραφή Διακήρυξης από τους αρμόδιους υπουργούς των 30 χωρών-μελών του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη ολοκληρώθηκε η υπουργική Διάσκεψη του οργανισμού για το «μέλλον της Οικονομίας του Διαδικτύου». Πιο αναλυτικά, στόχοι της διακήρυξης που υπεγράφη είναι:
- Να προωθηθεί η τεχνολογική σύγκλιση των ψηφιακών δικτύων και των εφαρμογών-υπηρεσιών που σχετίζονται με το Διαδίκτυο,
- Να ενθαρρυνθεί η καινοτομία στην ανάπτυξη και χρήση του Ίντερνετ,
- Να ενισχυθεί η ασφάλεια στο Διαδίκτυο σε θέματα ηλεκτρονικών συναλλαγών, προστασίας προσωπικών δεδομένων και καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος
- Να ενταθεί η προσπάθεια για τη μείωση του ψηφιακού χάσματος, τόσο μεταξύ των χωρών, όσο και στο εσωτερικό των κρατών αυτών. Πιστεύουμε ότι η Διακήρυξη δεν θα μείνει στα λόγια αλλά θα προχωρήσει με τολμηρά βήματα στην ουσία του προβλήματος και παράληλλα θα το αναδείξει ως εργαλείο για πολίτες και επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα η διαφήμιση μεταφέρεται στο διαδίκτυο, ενώ η Κομισιόν με νέα απόφασή της προέβη στο σχέδιο κοινοτικής οδηγίας, με την οποία ουσιαστικά καταργούνται τα εθνικά σύνορα στο online λιανικό εμπόριο, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να επωφεληθούν από τις τιμές που προσφέρουν εταιρείες σε άλλες χώρες απ' αυτές που διαμένουν!

About Freegr network

Από το Blogger.