Δωρεάν

HDClone Free 3.6.1: Άριστη κλωνοποίηση

Απο τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που θα έχετε πάντα στην εργαλειοθήκη σας είναι η δωρεάν έκδοση του HDClone η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ετοιμάσει χωρίς κόπο ένα ακριβές αντίγραφο (ή κλώνος) ενός σκληρού δίσκου (IDE / ATA / SATA).
Η κλωνοποιηση του σκληρού δίσκου είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους, όταν θελήσετε την τωρινή εγκατάστασή σας να μεταφέρει με ασφάκεια σε ένα νέο υπολογιστή (ή σκληρό δίσκο) ή να κάνουν ένα αντίγραφο του σταθερού σας setup.
Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε HDClone θα χρειαστεί να δημιουργήσετε boot disk (CD ή δισκέτα), αλλά και πλήρεις οδηγίες για το πώς να το κάνουμε αυτό περιλαμβάνονται. Αυτό στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την εκκίνηση του υπολογιστή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κλωνοποίησης. Όταν θα έχετε δημιουργήσει μια δισκέτα εκκίνησης, μπορείτε απλά κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας από αυτό το bootable δίσκο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Η ταχύτητα αντιγραφής περιορίζεται σε περίπου 300MB/min, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα έτσι δεν είναι? Η εφαρμογή κάνει άριστα τη δουλειά της ακόμα και στο παρασκήνιο ώστε να κάνετε και κάτι άλλο δημιουργικό . Σημειώνουμε ότι η δωρεάν εκδοχή μπορεί να πραγματοποιήσει backup / κλώνος σε μεγαλύτερο δίσκο και φυσικά τα βήματα για να ετοιμάσετε την κλωνοποίηση είναι πανεύκολα μέσω των σχετικών οδηγών wizards.

About Freegr network

Από το Blogger.