Arthas

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Opening Cinematic

ΣΤΑΘΕΡΗ στις αξίες των φανατικών gamers που αναζητούν δράση αλά cinematics, μόλις πρόσφατα και στα πλαίσια του Game Convention 2008 που πραγματοποιήθηκε στο Leipzig της Γερμανίας, η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα το cinematic με το οποίο ξεκινά το τελευταίο expansion του World of Warcraft.
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα επεισόδεια της σειράς, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθαρρυντικές για την ποιότητα των γραφικών του όση ώρα καταφέραμε να παίξουμε, αλλά κυρίως για το ύφος του. Το video ασχολείται αποκλειστικά με τον Lich King, Arthas, που αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο του νέου expansion του WoW που απο ότι φαίνεται έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές, άρα περιμένουμε κάποια στιγμή να γίνει και ταινία!
Οι δημιουργοί του ανανεωμενου expansion pack αποφάσισαν να επικεντρωθούν στον Arthas και στο μεγαλείο του, συνεχίζοντας την ιστορία από το τέλος του Frozen Throne, με τον πατέρα του (King Terenas Menethil II) να αποτελεί την μόνη φωνή που ακούγεται στο video, περιγράφοντας το όραμα για τον -corrupted- γιο του. Η ιστορία πραγματικά θυμίζει κινηματογραφική ταινία και δεν έχετε παρά να απολαύσετε άμεσα την HD έκδοση!

About Freegr network

Από το Blogger.