championship

UEFA Euro 2008 και παίξτε μπάλα!

Η EA Sports μας καλομαθαίνει με όμροφους τίτλους αφοσιωμένους στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και με βάση κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση πέραν των εκδόσεων που παρουσιάζει σε συνεργασία με την FIFA. Ειδικότερα πρόσφατα απολαύσαμε το κορυφαίο Euro 2008 που διέξήχθη στα Ευρωπαικά εδάφη και μας κατέπληξε για την αληθοφάνεια των χαρακτήρων φέρνοντας στο νού μας άλλες εποχές. Παίζαμε για καμια εβδομάδα και βγάλαμε κάποια πρώτα συμπεράσματα...
Αναλυτικά στην εισαγωγή του παιχνιδιού εμφανίζονται οι νικητές των τριών τελευταίων Euro (1996, 2000 και 2004) με τα γκολ από τους τελικούς. Αξιόλογη θέση κατέχει η Εθνική μας (με την απονομή του κυπέλλου) όσο και το γκολ του συμπατριώτη μου Χαριστέα στον τελικό του da Luz. Με τα gamepad ανα χείρας, εκεείνο που μας εντυπωσίασε στο UEFA Euro 2008 είναι τα πλούσια διαφορετικά modes και το πλήθος χαρακτηρισιτκών που βρίσκονται στη διάθεσή μας. Φυσικά μην περιμένετε να παίξετε με τις ομάδες που επιθυμείτε και τούτο διότι το παιχνίδι έχει επίπεδα δυσκολίας και αυξημένη Α.Ι.!
Το Euro 2008, διαθέτει προκλήσεις χάρη στις οποίες αυξάνεται εκθετικά δεδομένου ότι θα πρέπει να επιμεινετε να ανεβάσετε την ομάδα της αρεσκείας σας στην κορυφή της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα επιλέγετε άνετα μία εκ των 16 Εθνικών ομάδων που έχουν προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης παίζοντας απ’ ευθείας στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, είτε να ξεκινήσετε την πορεία σας από τα προκριματικά οδηγώντας προς τη δόξα ακόμα και ομάδες που δεν είχαν τελικά την τύχη της Εθνικής μας –όπως η Αγγλία ας πούμε. Μάλιστα μπορείτε να διαμορφώσετε εξ αρχής τον παίκτη-αρχηγό της επιθυμίας σας με συμμετοχή σας στο «Captain Your Country» mode –το οποίο υποστηρίζει παιχνίδι έως και τεσσάρων ατόμων- για να κάνετε την ομάδα σας την καλύτερη της Ευρώπης.
Εξίσου εθιστικό είναι και το «European Campaign» mode το οποίο σας θέτει ορισμένες προκλήσεις-δοκιμασίες ανά την Ευρώπη ανταμείβοντάς σας με πόντους τους οποίους μπορείτε να ξοδέψετε για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών των παικτών σας είτε για την αγορά είτε unlockables (με μπάλες, γήπεδα, οπτικοακουστικό υλικό κλπ) είτε συλλεκτικών… αυτοκόλλητων τα οποία και θα βρουν θέση στο ψηφιακό σας άλμπουμ! Καταληκτικά υπάρχει δυνατότητα για διεξαγωγή φιλικών αγώνων, ρουτίνες πέναλτι, προπονήσεων, αλλά και multiplayer ενώ δεν περιλαμβάνεται το Battle of the Nations, mode που κάνει την εμφάνισή του στις next-gen versions του τίτλου. Αρκετά μεγάλη βαρύτητα, αποδόθηκε στην όσο το δυνατόν πιστότερη αποτύπωση της ατμόσφαιρας που κυριαρχεί σε ένα –υγιές- ποδοσφαιρικό γήπεδο και δη κατά τη διάρκεια μιας τόσο μεγάλης και σημαντικής διοργάνωσης...

About Freegr network

Από το Blogger.