128bit

Ερχεται 128-bit εκδοση των Windows 8

ΠΡΙΝ καλά καλά δούμε σε δύο εβδομάδες απο την στιγμή που κυκλοφορούν επίσημα τα πολυαναμενόμενα Windows 7 ωστόσο στην Microsoft ετοιμάζονται πλέον για τις επόμενες εκδόσεις του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος της τεχνολογίας. Ορισμένα στοιχεία για τις εκδόσεις των Windows 8 και Windows 9 (είναι απίθανο αυτές να είναι οι πραγματικές τους ονομασίες) είδαν το φως της επικαιρότητας, βασισμένα σε ορισμένα σχόλια στο προφίλ του προγραμματιστή Robert Morgan στο LinkedIn.
Σύμφωνα λοιπόν με το προφίλ του Robert Morgan, οι επόμενες εκδόσεις των Windows, 8 και 9 θα προσφέρουν συμβατότητα με αρχιτεκτονική 128-bit (ειδικά, τα Windows 9 θα προσφέρουν οπωσδήποτε συμβατότητα με την αρχιτεκτονική IA-128).
Ο κορυφαίος προγραμματιστής εργάζεται σε ένα υψίστης ασφαλείας τμήμα του κέντρου ερευνών της Microsoft πάνω στην συμβατότητα των δύο προϊόντων με την αρχιτεκτονική 128-bit αλλά και στην "προς-τα-πίσω" συμβατότητα των προϊόντων με την αρχιτεκτονική IA-64. Ήδη η Microsoft συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες Intel, ΙΒΜ, HP και AMD πάνω στο "project". Τα Windows 8 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν πρίν το 2011 ή το 2012.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/10/microsoft-mulling-128-bit-versions-of-windows-8-windows-9.ars

About Freegr network

Από το Blogger.