τεχνολογία

Γρήγορο PC με την βοήθεια SSD δίσκου

ΘΕΛΕΤΕ να κάνετε τον υπολογιστή σας 4 φορές πιο γρήγορο με μία ΑΠΛΉ ΚΊΝΗΣΗ; Κι όμως αυτό γίνεται! Η Kingston παρουσίασε έναν νέο «σκληρό δίσκο» για υπολογιστές, τον SSD Now V Series 40GB.
Ο νέος σκληρός δίσκος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να βελτιώνει έως και 4 φορές την ταχύτητα του υπολογιστή σε καθημερινές λειτουργίες όπως το άνοιγμα του Internet Explorer ή του Firefox, καθώς επίσης και προγραμμάτων όπως το iTunes ή το Photoshop.
Ο SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive της Kingston είναι ένας από τους καλύτερους και πιο οικονομικά συμφέροντες τρόπους να επιταχύνει κανείς την εκκίνηση, την απενεργοποίηση του υπολογιστή και την έναρξη εφαρμογών οποιουδήποτε desktop.
Καθώς ο στόχος της Kingston είναι να παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναβάθμισης για τους νέους χρήστες, ο δίσκος είναι επίσης διαθέσιμος με ένα bundle που περιλαμβάνει λογισμικό cloning, brackets 2.5? σε 3.5?, δεδομένα SATA και προεκτάσεις για το καλώδιο της τροφοδοσίας.
Το cloning software που ενσωματώνει στη συσκευασία και οι αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα, κάνουν εύκολη τη μεταφορά δεδομένων από τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD) στον SSDNow. Αφού αντιγραφούν, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές παραμένουν στον SSDNow, ενώ ο HDD λειτουργεί ως αποθηκευτικό μέσο για δεδομένα όπως μουσική, βίντεο, φάκελοι και φωτογραφίες. O SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive τηςKingston θα ξεκινήσει να διανέμεται στις 9 Νοεμβρίου, 2009. Συνοδεύεται από τριετή εγγύηση, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και την γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

About Freegr network

Από το Blogger.