ειδήσεις

H Samsung παρουσιάζει οθόνες υπολογιστών επαγγελματικής χρήσης

Μια ευρεία γκάμα προηγμένων οθονών υπολογιστή παρουσίασε η Samsung Electronics Co., Ltd στο πλαίσιο του Samsung European Forum. Συγκεκριμένα,
Series 9 (SB970) 
Οι πολυβραβευμένες οθόνες LED Series 9 της Samsung αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μισό του 2012, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εικόνας και χρωματική ακρίβεια. Κάθε οθόνη της Series 9 διαμορφώνεται ξεχωριστά από ειδικούς τεχνικούς εξασφαλίζοντας τον επιθυμητό βαθμό ακρίβειας. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος μηχανισμός ρύθμισης χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμόσουν την ομοιομορφία φωτεινότητας, την ισορροπία του λευκού και gamma της οθόνης, κάνοντας χρήση της αποκλειστικής Natural Color Expert τεχνολογίας της Samsung, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν τον πιο ακριβή χρωματικό συνδυασμό. To PLS (Plane Line Switching) πάνελ της SB970 και η Wide-Quad high-definition ανάλυση του (WQHD), επιτυγχάνουν τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια εικόνας από το παραδοσιακό HD. Με έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από την σύγχρονη αρχιτεκτονική, η SB970 έχει αποσπάσει πληθώρα κορυφαίων βραβείων σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του Bronze IDEA Award για το 2012 και το Japan Good Design Award.
Series 7 (SC750)
Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευκολία του χρήστη, η οθόνη Series 7 SC750 της Samsung διαθέτει έναν μοναδικό, εργονομικό σχεδιασμό με δυνατότητα περιστροφής 90 μοιρών. Ειδικά σχεδιασμένη για ανάγνωση εγγράφων ή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε διάταξη landscape ή portrait, η λεπτή βάση της οθόνης τοποθετεί την επιφάνεια θέασης σε ιδανικό ύψος για τα μάτια. Η SC750 διαθέτει μια κομψή, κυλινδρικά διαμορφωμένη μεταλλική βάση και υποστηρίζει υψηλής ευκρίνειας εικόνες, με αντίθεση 3000:1 — τρεις φορές υψηλότερη από τις κανονικές οθόνες.

About Freegr network

Από το Blogger.