ειδήσεις

Mη χάσετε ούτε στιγμή με τη νέα α58 από τη Sony

Χάρη στη νέα φωτογραφική μηχανή α58 με εναλλάξιμους φακούς από τη Sony, μπορείτε να καταγράψετε όλες αυτές τις αυθόρμητες στιγμές στη ζωή σας, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη για ταχεία λήψη με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μονόδρομος για φωτογραφικές ευκαιρίες που εμφανίζονται μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε εναλλάξιμους φακούς για τις φωτογραφίες σας, θα απολαμβάνετε ποιοτικές εικόνες, χωρίς προσπάθεια, που υπερτερούν από αυτές των compact φωτογραφικών μηχανών τύπου point-and-shoot.
Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή α58, που αντικαθιστά την εισαγωγική α37 στο line up της Sony, διαθέτει χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να έχει μια πολύ πιο ακριβή μηχανή DSLR. Στην καρδιά της φωτογραφικής μηχανής α58 βρίσκεται ένας ολοκαίνουργιος αισθητήρας Exmor APS HD CMOS με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 20,1 ενεργών megapixel, περίπου. Επιπλέον, ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνων BIONZ παρέχει ιδιαίτερα αναλυτικές φωτογραφίες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο και βίντεο full HD, καθώς και πολύ μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 με 16000. Διαλέξτε μεταξύ των 35 εναλλάξιμων φακών A-mount (συμπεριλαμβανομένων των δύο τηλεμετατροπέων) και απολαύστε άψογες εικόνες σε σχεδόν κάθε κατάσταση φωτισμού, από χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι ατμοσφαιρικές σκηνές στο λυκόφως. Ακόμα και αν κάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χάρη στη λειτουργία SteadyShot INSIDE, οι φωτογραφίες σας θα είναι καθαρές και σταθερές, και μπορείτε να τραβάτε με σιγουριά σε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου ή υψηλότερες ρυθμίσεις ζουμ, όπου το κούνημα του χεριού αποτελεί συχνά αιτία ανησυχίας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φωτογραφικές μηχανές DSLR, οι μηχανές SLT, από τη Sony, χρησιμοποιούν τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη, η οποία κατευθύνει το φως στον κεντρικό αισθητήρα εικόνας καθώς και σε έναν ξεχωριστό αισθητήρα αυτόματης εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι τα αντικείμενα της φωτογράφισής σας διατηρούν την έντονη εστίαση συνέχεια, όσο εσείς συνθέτετε τις σκηνές με την οθόνη LCD με γωνία κλίσης ή μέσω του υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης σκοπεύτρου OLED Tru-Finder. Χωρίς μετακινούμενο καθρέφτη να σας καθυστερεί, απλώς, θα απολαμβάνετε αδιάλειπτη προβολή ζωντανών εικόνων, κατά τη γρήγορη λήψη εν ριπή, ή όσο καταγράφετε βίντεο full HD. Η φωτογραφική μηχανή α58 σάς συνοδεύει σε κάθε δραστήρια στιγμή σας και σας βοηθά να την απαθανατίζετε, είτε πρόκειται για σπορ και την άγρια φύση, είτε για τις αυθόρμητες στιγμές χαράς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE φέρνει πιο κοντά αυτήν την καθοριστική στιγμή, χάρη στη μεγάλη ταχύτητα ριπής καθαρών εικόνων, στα 8 κάδρα το δευτερόλεπτο. Το υψηλής απόδοσης σύστημα 15 σημείων AF διαθέτει, πλέον, τη λειτουργία Lock-on Autofocus, η οποία παρέχει ταχύτερη και ακριβέστερη παρακολούθηση του αντικειμένου. Μπορείτε, τώρα πια, να συλλάβετε τη χάρη των αθλητών σε αγώνες ή των άγριων ζώων στη φύση με ριπή καθαρά εστιασμένων εικόνων, ακόμα και αν το αντικείμενό σας κινείται.

About Freegr network

1 Post a Comment:

Unknown είπε...

Αυτή είναι φωτογραφική μηχανή! Σίγουρα θα είναι η επόμενη αγορά μου! Είμαι μεγάλη Fan της Sony αρκετά χρόνια! Τώρα τελευταία αγόρασα και το Sony Vaio με οθόνη αφής (http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=44319#.USdEsYW6c7U) & έχω τρελαθεί με τοπόσο εύκολο είναι στη χρήση! Μπράβο Sony!

Από το Blogger.