παιχνίδια

MSI G series: Η MSI με gaming μητρικές

Η Microstar International, γνωστή ως MSI, αναμένεται να κυκλοφορήσει τη δικιά της σειρά μητρικών για hardcore gamers κατά τη διάρκεια του CeBIT 2013 trade-show, τον επόμενο μήνα. H G-series της MSI θα διαθέτει πολλές δυνατότητες overclocking, εξελιγμένες κάρτες δικτύου, καθώς επίσης και μια ειδική θύρα με αυξημένο ρυθμό αναφορών, ειδικά σχεδιασμένη για περιφερειακά που χρησιμοποιούν οι gamers.
Η σειρά μητρικών G της MSI αναμένεται να ανταγωνιστεί τη σειρά ROG της ASUS καθώς και τη σειρά Fatal1ty της Asrock, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα για τους gamers απ' ότι οι συγκεκριμένες σειρές μητρικών. Για παράδειγμα, η σειρά G της MSI θα είναι εξοπλισμένη με ελεγκτή δικτύου Qualcomm Atheros Killer E2205 Gigabit Ethernet, ο οποίος θα δίνει προτεραιότητα στα δικτυακά πακέτα που αφορούν παιχνίδια, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στη μείωση του lag.
Επιπρόσθετα, οι μητρικές της MSI θα διαθέτουν και Gaming Device Ports, οι οποίες θα είναι θύρες PS/2 με αυξημένο ρυθμό ανταπόκρισης, από 500 έως 1000 Hz. Η G-series θα περιέχει αρκετά μοντέλα, έτσι ώστε να υποστηρίζει αρκετούς επεξεργαστές ενώ θα διαθέτει χρωματικό συνδυασμό του μαύρου και του κόκκινου. Η MSI αναμένεται να χρησιμοποιήσει εξελιγμένα και ανθεκτικά υλικά έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερο overclocking καθώς επίσης και δυνατότητες παραμετροποίησης που θα την κάνουν να ξεχωρίζει. Η τελευταία έκδοση του chip δικτύωσης Killer έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους gamers σε σχέση με παλαιότερα revisions που υπάρχουν σε κάποιες μητρικές. Διαθέτοντας νέους αναβαθμισμένους drivers αλλά και γραφικό περιβάλλον χρήστη, θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον πλήρη έλεγχο της δικτυακής τους κίνησης αλλά και των προτεραιοτήτων των δικτυακών πακέτων. Με το chip Killer, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως το gaming PC τους αφού πλέον δεν θα περιορίζονται στο να τρέχουν μόνο μια εφαρμογή με υψηλές απαιτήσεις σε bandwith κάθε φορά. Επίσης, το chip Killer Ε2200 θα διαθέτει drivers και για Windows αλλά και για Linux. Η σειρά μητρικών G ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί αφού η MSI ήδη προσφέρει αντίστοιχη σειρά gaming notebook τα οποία διαθέτουν επίσης ελεγκτή δικτύου Qualcomm Atheros Killer.

About Freegr network

Από το Blogger.