ειδήσεις

MWC 2013: Η Sony παρουσίασε το Xperia Tablet Z


Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, η Sony Mobile ανακοίνωσε το παγκόσμιο λανσάρισμα τουXperia Tablet Z, του πιο λεπτού tablet 10 ιντσών, που θα κυκλοφορήσει τo 2ο τρίμηνο του 2013.
Παράλληλα, η ναυαρχίδα smartphone Xperia Z ξεκινάει από σήμερα να διατίθεται στην παγκόσμια αγορά. Από την ανακοίνωσή του τον Ιανουάριο, το smartphone Xperia Z έχει κερδίσει 13 βραβεία και έχει επιτύχει τη μεγαλύτερη διανομή από οποιοδήποτε Sony smartphone μέχρι σήμερα, με 140 κανάλια πωλήσεων σε 60 αγορές παγκοσμίως.
To Xperia Tablet Z είναι το πιο premium 10,1" LTE Android tablet που υπάρχει διαθέσιμο. Έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας, διαθέτει την ίδια εντυπωσιακή σχεδίαση OmniBalance, όπως το smartphone και είναι επίσης το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet που κυκλοφορεί με 6,9mm και 495γρ αντίστοιχα.
Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα και βγαίνει σε δύο εκδόσεις: LTE και WiFi. Είναι η πρώτη ταμπλέτα που "τρέχει" με τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή και προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα αντίστασης στο νερόπου έχουν προσφερθεί σε tablet. Λίγες σταγόνες ή πιτσιλιές δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα.
Το Xperia Tablet Z διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογίας Sony. Έχοντας10,1" HD WUXGA οθόνη με Mobile BRAVIA Engine 2, προσφέρει βελτιωμένα χρώματα, και άψογη οπτική εμπειρία για τον θεατή. Επίσης, διαθέτει 8MP κάμεραστο πίσω μέρος με Exmor R και 2MP HD κάμερα στο εμπρός μέρος για βέλτιστη λήψη σε κάθε περίσταση.
Το S-Force Front Surround 3D της Sony, εγγυάται την καλύτερη ηχητική απόδοση με Clear Audio+ και την καινοτόμα χρήση δύο ενσωματωμένων ηχείων με speaker halls στις γωνίες που δίνουν άψογο ήχο από όπου και αν το κρατήσει κάποιος. Από το Xperia Tablet Ζ δεν απουσιάζει και το Battery STAMINA, μία μοναδική τεχνολογία διαχείρισης της μπαταρίας που βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια αναμονής.
Το Xperia Tablet Ζ προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας από οποιοδήποτε άλλο tablet. Διαθέτει NFC και λειτουργίες One-Touch της Sony που επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο από το HD tablet στην τηλεόραση, σε άλλο tablet ή στο τηλέφωνο.

About Freegr network

Από το Blogger.