τεχνολογία

Microsoft Universal Mobile Keyboard

Η παρουσία της Microsoft και στην κατηγορία των περιφερειακών, μας πάει πίσω αρκετά χρόνια, αφού η δημοφιλής εταιρεία ξεχώρισε αρκετά νωρίς κυρίως ως δημιουργός ποντικιών, ενώ λίγο αργότερα ασχολήθηκε ενεργά και με τα πληκτρολόγια. Με έμφαση στην ποιότητα και στην εργονομία, η Microsoft έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στην αγορά των περιφερειακών, μη διστάζοντας να προχωρά στην κυκλοφορία νέων προτάσεων που κάνουν τη διαφορά.
Το Universal Mobile Keyboard αποτελεί μία από τις τελευταίες προτάσεις της, και απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα φορητό πληκτρολόγιο, με δυνατότητες σύνδεσης σε μια πλειάδα φορητών συσκευών, αποτελώντας μια από τις πληρέστερες λύσεις στην αγορά.
Μόλις βγάλουμε το Universal Mobile Keyboard από την όμορφη συσκευασία του, παρατηρούμε ένα όμορφο πληκτρολόγιο το οποίο καλύπτεται από ένα γκρι κάλυμμα το οποίο στην αφή αφήνει μια αίσθηση λάστιχου. Μόλις το αφαιρέσουμε, αποκαλύπτεται το πληκτρολόγιο ενώ ανάβει και ένα λαμπάκι στην πάνω δεξιά γωνία. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το πληκτρολόγιο είναι πλέον ενεργό, ενώ μόλις επανατοποθετήσουμε στην θέση του το καπάκι/ κάλυμμα, αυτόματα το πληκτρολόγιο απενεργοποιείται.

About Freegr network

Από το Blogger.