ειδήσεις

Η AMD βελτιώνει και τις Next Gen κονσόλες


Η AMD στο εσωτερικό και των Next Gen κονσολών
Τα μελλοντικά APU της AMD αναμένεται να βρεθούν στην νέα γενιά κονσολών οι οποίες θα εστιάζουν περισσότερο στην εικονική πραγματικότητας.

Η τωρινή γενιά των παιχνιδομηχανών της Sony και της Microsoft φέρει επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά (APU) της AMD και με βάση με νέες πληροφορίες που έρχονται από πηγές πολύ κοντά με την AMD, η τελευταία θα συνεχίσει να προμηθεύει τις παραπάνω εταιρίες με chip σε νέα μελλοντική συμφωνία. Συγκεκριμένα, η εταιρία ευελπιστεί ότι μέχρι το 2018, θα έχει έτοιμα τα πρώτα δείγματα και στη συνέχεια θα τα αποστείλει στους κατασκευαστές ενώ οι επιδόσεις ανά watt θα είναι κατά 5 φορές υψηλότερες. 

Με την επόμενη γενιά APU δεν σημαίνει πως θα δούμε τον διάδοχο του PS4 και του Xbox One, αλλά πιο ισχυρές εκδόσεις, ή πιο ενεργειακά αποδοτικές (die shrink) που οδηγούν τις περισσότερες περιπτώσεις σε μικρότερες διαστάσεις (Xbox One Slim / PS4 Slim), όμως χωρίς σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα. Η πηγή αναφέρει πως η AMD σε συνεργασία με τις προαναφερθείσες κατασκευάστριες εταιρίες, θα εστιάσει και στο VR, το οποίο αναμένεται να έχει περάσει από τα PC στις κονσόλες, εκείνη την περίοδο

About Freegr network

Από το Blogger.