ειδήσεις

Το 2017 θέλει να σε βρει με ανανεωμένο pc

Ενόψει 2017 και έχοντας δώσει την υπόσχεση στον εαυτό μας ότι θα βάλουμε σε προτεραιότητα όσα είναι πραγματικά χρήσιμα στην καθημερινότητά μας και τη ζωή μας, μάλλον πρέπει να δώσουμε και εμείς και εσύ λίγη περισσότερη προσοχή και σημασία στο μοναδικό αυτό εργαλείο το οποίο κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και πιο όμορφη. Τον προσωπικό μας υπολογιστή, σε ό,τι μορφή, σχήμα, διάσταση και υπόσταση κι αν είναι αυτός.
Η Microsoft κάνει μία πάρα πολύ όμορφη και ουσιαστική καμπάνια με σύνθημα #RefreshYourself, #RefreshYourPC. Ακριβώς για να δώσει το έναυσμα ώστε όλοι να αποκτήσουμε εκείνο τον υπολογιστή και εκείνο το λειτουργικό σύστημα που θα κάνει την καθημερινότητά μας πολύ καλύτερη. Τα Windows 10 έχουν κάνει ήδη ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με ευκολίες και προσαρμογές που έχουν λύσει τα χέρια σε όλους όσοι τα χρειάζονται καθημερινά είτε για τη δουλειά τους είτε για προσωπική χρήση.
Ας ξεκινήσουμε όμως λίγο διαφορετικά. Χρειάζεσαι πραγματικά ανανέωση στο θέμα υπολογιστής; Υπάρχουν 10 χαρακτηριστικά που πρέπει ο υπολογιστής σου να πληροί για να στέκεται άξια και τη νέα χρονιά.
Το 2017 θέλει τον υπολογιστή σου να ανοίγει γρήγορα και εύκολα. Να πίνεις τον πρωινό σου καφέ ακούγοντας μουσική από το να περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει. Θέλει τον υπολογιστή σου να είναι γρηγορος και να αποδίδει τα μέγιστα. Με έναν SSD σκληρό και έναν επεξαργαστή 6ης γενιάς όπως έχουν όλα τα Windows Premium Devices, ο υπολογιστής σου όχι απλά μπουτάρει 10 φορές γρηγορότερα αλλά αποδίδει περισσότερο σε κάθε τι του ζητήσεις να κάνει.
Η νέα χρονιά θέλει Full HD Display για καλύτερη ευκρίνεια, περισσότερα και ρεαλιστικότερα χρώματα. Θέλει να μπορείς με μια γραφίδα να παίξεις πάνω στην οθόνη είτε για να κρατήσεις σημειώσεις είτε απλά για να νιώσεις και πάλι παιδί. Θέλει να μπορείς με το άγγιγμα του δαχτύλου σου να κάνεις browsing, να επικοινωνείς με τον υπολογιστή σου, να αλληλεπιδράς. Ακόμα και με ένα χαμόγελο ή μια κίνηση, με το Windows Hello που θα βρεις εγκατεστημένο σε όλα τα Windows Premium Devices. Το νέο σου ξεκίνημα σε θέλει με έναν φορητό υπολογιστή, να μπορεί να έρχεται μαζί σου όπου τον θες εσύ. Με σχεδιαστικές καινοτομίες που προσδίδουν στοιχεία όχι μόνο στον σχεδιασμό του αλλά και στον τρόπο που τον χρησιμοποιείς. Ο υπολογιστής σου οφείλει να μην σε αφήνει τόσο γρήγορα από μπαταρία και να σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τα δεδομένα σου χωρίς καλώδια, όλα στο OneDrive.
Ποια είναι όμως αυτά τα Windows Premium Devices που ανέφερα παραπάνω; Γιατί για να φτάσεις όλα όσα θέλεις από τον υπολογιστή σου, υπάρχει η περίπτωση να χρειάζεσαι και ένα νέο device.
Τέσσερις συσκευές που απαντούν στις παραπάνω προκλήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε έχουν ήσυχο σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ακριβώς γιατί είναι σχεδιασμένοι για να κάνουν τη δική σου ζωή καλύτερη. Ο HP Spectre x360 13 είναι ένας υπολογιστής με καταπληκτική οθόνη, επεξεργαστή Intel 6ης γενιάς, σχεδίαση 2 in 1 για να είναι απόλυτα χρηστικός αλλά και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής στην μπαταρία του. Και αυτός με σχεδίαση 2 in 1 και επεξεργαστή Intel 6ης γενιάς.
startup
Ο Lenovo Yoga 900 έχει το προτέρημα της οθόνης αφής σε ένα πραγματικά πανάλαφρο και λεπτό υπολογιστή, πάρα πολύ κομψό.
startup
Στα ίδια χαρακτηριστικά θα βρεις και τον ASUS Zenbook UX305CA, ο οποίος αυτοαποκαλείται “Fast, Slim, Beautiful” και μάλλον δικαιώνει και τους τρεις όρος σαν επιλογή.
startup
Κλείνουμε τις δικές μας προτάσεις για εσένα, με τον Dell XPS 13 9350, ο οποίος πέρα από την οθόνη αφής και την πραγματικά υπέροχη οθόνη, φημίζεται για τη διάρκεια ζωής στη μπαταρία του. Αν και με τον 6ης γενιάς Intel επεξεργαστή, δεν νομίζουμε ότι θα έχεις τέτοια προβλήματα.
startup
Κι επειδή όλοι οι παραπάνω υπολογιστές μιλούν για εξοικονόμηση μπαταρίας, οφείλουμε να σου θυμίσουμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι όχι μόνο να εξοικονομείς ενέργεια αλλά και να προσθέτεις χρήσιμα όπλα στη φαρέτρα σου προς καθημερινή χρήση. Ο Microsoft Edge, ο browser που μπήκε στη ζωή μας δείχνοντας πώς μοιάζει το μέλλον του browsing, φροντίζει να καταναλώνει λιγότερη μνήμη και να μην δαπανά πολλή ενέργεια όταν τρέχει στο background. Την ίδια ώρα που σου δίνει πάρα πολύ fun και χρήσιμα εργαλεία για να κρατάς σημειώσεις αλλά και να αλληλεπιδράς με τους φίλους σου και τους δικούς σου.
Την ίδια ώρα που το Windows Ink κάνει το θέμα σημειώσεων ακόμα πιο εύκολο και λειτουργικό αφού το να κρατάς σημειώσεις δεν μένει απλά εκεί. Το περιεχόμενο των σημειώσεών σου, αυτά που κυκλώνεις, αυτά που γράφεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ποικίλους τρόπους που τα Windows 10 και οι διάφορες εφαρμογές τους σε καλούν να ανακαλύψεις. Από το να σημειώσεις κάτι για λόγους δουλειάς στο OneNote για να το επεξεργαστείς αργότερα, μέχρι να κρατήσεις κάτι για να το δείξεις ή να το στείλεις αργότερα στους φίλους σου ή τους συνεργάτες σου στο Skype. Το πιο χρηστικό και εύκολο εργαλείο για να επικοινωνείς όπου κι αν βρίσκεσαι με όποιον κι αν θες.

About Freegr network

Από το Blogger.