τεχνολογία

Το ‘Snooze’ του Facebook μειώνει τις ενημερώσεις..

Πόσες φορές δεν έχει τύχει κάποιος φίλος μας στο Facebook, να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του σε κάποιο νησί ή από το καινούριο αυτοκίνητο που αγόρασε, καταντώντας αφόρητα ενοχλητικός; Το Facebook έχει επιτέλους μια λύση για αυτές τις περιπτώσεις! Δοκιμάζει ένα κουμπί “Snooze” το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μην λαμβάνουν προσωρινά ενημερώσεις από άτομα, σελίδες και ομάδες, για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή 30 ημερών. 
Μπορούμε ήδη να ακούσουμε τα επιφωνήματα ανακούφισης από όλο τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια φωτογραφίες γάμου, βίντεο με παιδάκια και ευχετήρια μηνύματα εξαφανίζονται από τις οθόνες! Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν “Unfollow ή Snooze”, εκεί που πριν υπήρχε μόνο η επιλογή “Unfollow”. 
“Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των News Feeds τους ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει πολλά σχέδια για αυτό το χαρακτηριστικό. Το Facebook για άλλη μια φορά, σας προσφέρει έναν τρόπο να απαλλαγείτε από ενοχλητικούς φίλους. Το κουμπί “see fewer posts like this” εξυπηρετεί μια παρόμοια αλλά πιο ασαφή περίπτωση – δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό απομακρύνει κάποιον από τις ενημερώσεις που βλέπετε.

About Freegr network

Από το Blogger.