ειδήσεις

Z370 μητρικές για κάθε χρήστη διέρευσαν στο Internet

Εικόνες από τις επερχόμενες προτάσεις πολλών κατασκευαστών δημοσιεύονται στο διαδίκτυο δείχνοντας έτσι πως η διαθεσιμότητα της νέας πλατφόρμας της Intel πλησιάζει. Το Z370 θα είναι το μεσαίο chipset της Intel φέτος, αφού όπως είχαμε πει εδώ και μερικές εβδομάδες η Intel ετοιμάζει και το Z390 που θα ενσωματώνει επιπλέον λειτουργίες όπως WiFi και Bluetooth χάρη στο νέο module που έχει αναπτύξει. 
Η κίνηση ακολουθεί την AMD η οποία έχει ενσωματώνει παράλληλα και ορισμένα τμήματα του κλασικού μας chipset στο εσωτερικό των επεξεργαστών όπως για παράδειγμα τις SATA και τις USB. Χάρη στο VideoCardz βλέπουμε τις υλοποιήσεις της GIGABYTE το high end κομμάτι που αποτελούνται από μερικές AORUS μητρικές (AORUS 5 και 7) που θα κυκλοφορήσουν με νέα εμφάνιση. Το βασικότερο συστατικό που αλλάζει εκτός από την νέα γραμματοσειρά στο box art είναι και τα inlays που έχουν οι μητρικές προς το κέντρο τους και απεικονίζουν τον αετό του brand. 
Εκτός από το κλασικό μαύρο που συναντάμε στις AORUS η GIGABYTE θα εντάξει και το ασημί, όπως βλέπουμε από την Gaming 5 έκδοση τοποθετώντας και πλήθος σημείων για RGB LED για να φωτίσουν το εσωτερικό του συστήματος. Η MSI από την άλλη ετοιμάζει την MSI Z370 GODLIKE GAMING η οποία θα είναι λογικά η κορυφαία πρόταση για την νέα πλατφόρμα των Coffee Lake επεξεργαστών της Intel και θα κοστίζει αρκετά. Onboard έχουμε 18 φάσεις τροφοδοσίας, πλήθος από RGB LED και νέα σχεδίαση που αντικατοπτρίζει τα "θέλω" της αγοράς! Παράλληλα στη συσκευασία θα δίνεται μαζί και ένα riser για M.2 φτάνοντας συνολικά τις 5.

About Freegr network

Από το Blogger.