ειδήσεις

Η τεχνολογία DragonHinge για συσκευές με flexible οθόνες

Η TCL Communication αποκαλύπτει την πατενταρισμένη τεχνολογία DragonHinge που υποστηρίζει το μελλοντικό χαρτοφυλάκιο κινητών με flexible οθόνες της εταιρείας. Οι νεώτερες καινοτομίες της TCL Communication έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στο Mobile World Congress 2019 με την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου προϊόντων με flexible οθόνη, επιπλέον της ανακοίνωσης της νέας τεχνολογίας DragonHinge. 
Με την υποστήριξη της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας DragonHinge της εταιρείας, η TCL Communication μπορεί να παρουσιάσει για πρώτη φορά μια προεπισκόπηση της πλήρους σειράς των flexible πάνελ κινητών συσκευών. Χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες flexible AMOLED οθόνες από την θυγατρική εταιρεία της TCL, CSOT, αυτά τα αναδιπλπούμενα κινητά υποστηρίζονται από την τεχνολογία DragonHinge η οποία δημιουργεί ένα μηχανικό περίβλημα για αυτές τις συσκευές, επιτρέποντάς τους να διπλώνονται και να λυγίζουν για να υποστηρίξουν μια ποικιλία χρήσεων. 
Αυτό παρέχει εύκολη και απρόσκοπτη κίνηση, επιτρέποντας την ανάπτυξη περαιτέρω ευέλικτων σχεδίων συσκευών, οι οποίες θα επιτρέψουν την πιο προηγμένη εμπειρία χρήστη. “Μαζί με την υποστήριξη της θυγατρικής μας εταιρείας CSOT, αποδεικνύουμε ότι η TCL μπορεί να είναι καινοτόμος και ηγέτης στην αγορά των κινητών συσκευών του μέλλοντος”, δήλωσε ο Peter Lee, Γενικός Διευθυντής, Global Sales και Marketing στην TCL Communication. “Εξετάζοντας τις δυνατότητες του χαρτοφυλακίου flexible συσκευών μας, είμαστε προφανώς πολύ ενθουσιασμένοι για το τι θα φέρουμε στην αγορά σύντομα. Ωστόσο, δεν είμαστε σε μια κούρσα για να είμαστε οι πρώτοι επειδή αισθανόμαστε ότι είναι πιο υπεύθυνο να ακολουθήσουμε μια υπομονετική, προσεκτική προσέγγιση όχι μόνο για να λύσουμε τις προκλήσεις υλικού αλλά και να δουλέψουμε με τους συνεργάτες μας για λύσεις λογισμικού για να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε μια ουσιαστική εμπειρία χρήστη”. “
Όταν εξετάζουμε την πρακτική εφαρμογή συσκευών με flexible οθόνη και αναδιπλούμενων συσκευών, υπάρχουν πραγματικά τρεις προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν: η ίδια η flexible AMOLED οθόνη, ένα ανθεκτικό μηχανικό περίβλημα και φυσικά το λογισμικό που μπορεί να προσαρμοστεί άψογα σ’ αυτές τις νέες μορφές” δήλωσε ο Shane Lee, Γενικός Διευθυντής, Global Product Center στην TCL Communication. “Μέσω της κατακόρυφης ενσωμάτωσης της TCL με τη CSOT, έχουμε κατακτήσει πολλές από τις προκλήσεις που έρχονται με τις flexible οθόνες. Και τώρα με την ανακοίνωση του DragonHinge, είμαστε σε θέση να δείξουμε στον κόσμο πώς θα ξεπεράσουμε τις προκλήσεις του μηχανικού περιβλήματος που πρέπει να λυθούν για να υποστηρίξουν αυτές τις νέες αναδιπλούμενες μορφές. Τώρα έχουμε μια λύση hardware για να δημιουργήσουμε, που μας απελευθερώνει για να αντιμετωπίσουμε τις μοναδικές εμπειρίες λογισμικού που επιτρέπει αυτή η νέα τεχνολογία και πώς συνδέονται όλα με το μεγαλύτερο συνδεδεμένο οικοσύστημα καθώς ετοιμάζουμε το λανσάρισμα της πρώτης μας αναδιπλούμενης συσκευής τον επόμενο χρόνο”.

About Freegr network

Από το Blogger.