apple

Apple: Σχεδιάζει το απόλυτο κινητό με διπλή οθόνη


Apple: Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει μάθει να καινοτομεί σχεδιάζοντας αυτή τη φορά ένα κινητό πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε, το κινητό του μέλλοντος.
Apple: Η παγκοσμίου φήμης εταιρία στην παραγωγή κινητών και λάπτοπ συνεχίζει να συναρπάζει τους φανατικούς υποστηρικτές της. Αυτή τη φορά ετοιμάζεται να αλλάξει όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα στην κινητή τηλεφωνία σχεδιάζοντας το κινητό του μέλλοντος. Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει καταθέσει αίτημα για τη δημιουργία νέου κινητού τηλεφώνου, το οποίο με μία ενιαία γυάλινη οθόνη που θα καλύπτει τόσο το μπροστινό, όσο και το οπίσθιο μέρος του κινητού.
Συγκεκριμένα, το «νέο» iPhone θα έχει μία γυάλινη οθόνη με καμπύλες, που θα καλύπτει σχεδόν όλες τις επιφάνειες της συσκευής, όπως φαίνεται από το αίτημα για την πατέντα της ιδέας, το οποίο δημοσιεύθηκε από τον επίσημο φορέα των ΗΠΑ, «US Patent & Trademark Office».

Παράλληλα, αναφέρεται πως η πατέντα αφορά, σε μία ενιαία γυάλινη οθόνη που θα περιβάλλει την ηλεκτρονική συσκευή και θα χρησιμοποιεί εντοπισμό και αναγνώριση προσώπου για να καθορίζει τη θέση του χρήστη.
Μια πρώτη εικόνα του κινητού που σχεδιάζει η Apple

Βέβαια, παρότι το αίτημα για την πατέντα δείχνει πως η Apple θέλει να είναι κατοχυρωμένη, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα προχωρήσει με την υλοποίηση της ιδέας. Η εταιρία την τελευταία 10ετια έχει κάνει τεχνολογικά άλματα, κερδίζοντας εκατομμύρια φανατικούς υποστηρικτές που κάθε φορά ανακοινώνεται ένα νέο μοντέλο κινητής τηλεφωνίας γίνεται ανάρπαστο. 

About Freegr network

Από το Blogger.