freegr

Ο δρόμος προς την κανονικότητα των NFT συνεχίζεται


 Μία από τις ανακοινώσεις στη φετινή CES που δεν την περιμέναμε, είναι σίγουρα αυτή που φέρνει τη Samsung να δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης αλλά και αγοράς NFT μέσα από τις τηλεοράσεις της.

Τα NFT αποτελούν ψηφιακές δημιουργίες που o κάτοχός τους μπορεί να επιβεβαιωθεί πέρα κάθε αμφιβολίας μέσω ψηφιακού πιστοποιητικού πνευματικής ιδιοκτησίας το οποίο είναι καταχωρημένο στο blockchain. Όπως θα δείτε και βίντεο, η όλη λειτουργία γίνεται πολύ εύκολα, με τον χρήστη να έχει πρόσβαση μέσα από το έξυπνο μενού της τηλεόρασής του. Αρχικά υποστηρίζονται τα νεότερα μοντέλα των MicroLED, Neo QLED και The Frame της Samsung ενώ σε ερώτημά μας, στελέχη της εταιρείας μας ανέφεραν ότι για την ώρα δεν εξετάζει η λειτουργία να έρθει και σε παλιότερα μοντέλα.

Για την πλοήγηση και την εμφάνιση NFT στις τηλεοράσεις της, η Samsung συνεργάζεται με το Nifty Gateway, ένα από τα μεγαλύτερα marketplace του χώρου, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 6.000 NFT. Κατά τη διάρκεια πλοήγησης στις διαθέσιμες δημιουργίες, ο χρήστης μπορεί να τις δει σε πλήρη οθόνη ενώ ένα υδατογράφημα εμφανίζεται στο άνω αριστερό μέρος το οποίο φανερώνει ότι ο χρήστης δεν είναι ο νόμιμος κάτοχός του.

Σε περίπτωση που αυτός επιθυμεί, μπορεί να προχωρήσει σε αγορά του μέσα από το έξυπνο μενού της τηλερόασης, εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα ενώ κατά την εμφάνιση της δημιουργίας, η τηλεόραση βελτιστοποιεί την εμφάνισή της με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, χρησιμοποιώντας τα οφέλη της QLED τεχνολογίας.insomniagr

About Freegr network

Από το Blogger.