freegr

ΖΗΤΗΜΑΤΑ σταθερότητας αναφέρθηκαν ΣΕ επεξεργαστές 13ης και 14ης γενιάς της Intel


 
Η Alderon Games, η ομάδα πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης δεινοσαύρων για πολλούς παίκτες "Path of Titans", ανέφερε σημαντικά προβλήματα σταθερότητας με τις CPUs 13ης και 14ης γενιάς της Intel. Παρά τις ολοκληρωμένες προσπάθειες που περιλαμβάνουν ενημερώσεις μικροκώδικα, BIOS και firmware, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα. Ο Matthew Cassells, ιδρυτής της Alderon Games, περιέγραψε λεπτομερώς τα ζητήματα που επηρεάζουν διάφορους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των τελικών πελατών, των διακομιστών παιχνιδιών, των προγραμματιστών και των εργαλείων συγκριτικής αξιολόγησης.

 

Οι τελικοί χρήστες αναφέρουν χιλιάδες crashes στους επεξεργαστές Intel 13ης και 14ης γενιάς μέσω εργαλείων αναφοράς καταρρεύσεων. Οι επίσημοι διακομιστές παιχνιδιών βιώνουν συνεχείς καταρρεύσεις, που οδηγούν στην κατάρρευση ολόκληρων διακομιστών. Η ομάδα ανάπτυξης αντιμετωπίζει συχνή αστάθεια στα συστήματά της, η οποία οδηγεί επίσης σε διαφθορά SSD και μνήμης. Οι πάροχοι διακομιστών παιχνιδιών που φιλοξενούν κοινότητες αντιμετωπίζουν συνεχόμενα προβλήματα καταρρεύσεων. Επιπλέον, τα εργαλεία benchmarking καταγράφουν αποτυχίες σε τεστ αποσυμπίεσης και μνήμης που δεν σχετίζονται με το Path of Titans.

 

Η αστάθεια αυτή όχι μόνο επηρεάζει την εμπειρία παιχνιδιού, αλλά επίσης θέτει σε σημαντικό κίνδυνο την ακεραιότητα του υλικού με την πάροδο του χρόνου. Το πρόβλημα έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην κοινότητα των παικτών, με παρόμοιες αναφορές από το Fortnite και το RAD Game Tools.

 

Για να μετριάσει τα προβλήματα, η Alderon Games αναλαμβάνει διάφορα μέτρα. Πρώτον, μεταφέρει όλους τους διακομιστές παιχνιδιών σε επεξεργαστές AMD, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντικά λιγότερες καταρρεύσεις. Δεύτερον, συμβουλεύει όλους όσοι φιλοξενούν διακομιστές για το Path of Titans να αποφεύγουν τη χρήση επεξεργαστών Intel 13ης και 14ης γενιάς. Τρίτον, προσθέτει αναδυόμενα μηνύματα στο παιχνίδι για να ενημερώσει τους χρήστες σχετικά με το πρόβλημα και τις πιθανές λύσεις.

 

Ο Cassells τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπίσει η Intel αυτά τα κρίσιμα ζητήματα, προτείνοντας ανάκληση και επιστροφή χρημάτων για τις ελαττωματικές CPU. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η διαφάνεια για την κοινότητα των παιχνιδιών και να διατηρηθεί η ακεραιότητα της εμπειρίας παιχνιδιού Path of Titans.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, πόρους και συνεχείς ενημερώσεις, η Alderon Games έχει παράσχει αναφορές, συμπεριλαμβανομένων αναφορών σχετικά με παρόμοια ζητήματα που αντιμετώπισαν άλλα παιχνίδια και εργαλεία υψηλού προφίλ.

About Freegr network

Από το Blogger.