Την RX 480 Devil GPU ετοιμάζει η PowerColor

Με εκλεπτυσμένες δυνατότητες στο overclocking η νέα κάρτα της PowerColor θα εφοδιάζεται με ένα 8-pin και σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο VideoCardz, οι χρονισμοί της μπορούν να ξεπεράσουν και τα 1400MHz.
Η PowerColor είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις Devil κάρτες γραφικών της οι οποίες εφοδιάζονται με chip της AMD αλλά και ιδιαίτερα συστήματα ψύξης τριών συνήθως ανεμιστήρων. Το νέο μέλος στην οικογένεια των Devil καρτών θα είναι και η RX 480 η οποία σύμφωνα με τις πηγές θα τροφοδοτείται από ένα 8-pin κάτι που οι πληροφορίες το μεταφράζουν ως βελτιωμένες επιδόσεις σε κατάσταση overclocking μιας και θα έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει τη κάρτα με έως και 150W από το PCIe Power connector και με άλλα 75W από το PCIe slot της μητρικής.
 Μάλιστα, το VideoCardz αναφέρει πως η συγκεκριμένη υλοποίηση θα μπορεί να τρέξει και πάνω από τα 1400MHz με το παρακάτω σύστημα ψύξης που αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες και ψύκτρα με μεγάλη περιεκτικότητα σε χαλκό. Επιπλέον, η Devil υλοποίηση της PowerColor θα διαθέτει και DVI-D για όσους θέλουν να συνδέσουν τη mainstream κάρτα γραφικών του σε κάποιο τυπικό monitor που κυκλοφορεί.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.