ειδήσεις

FREEGR: TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GADGETS ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όχι μόνο, γιατί πλέον έχει εισβάλει και στην καθημερινότητα μας. Και είναι στο χέρι μας να την αξιοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο θετικά να αποκομίσουμε. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει και η Samsung για εμάς. Στην παρουσίαση των νέων της προϊόντων που έγινε στο Μιλάνο, μας έπεισε ότι η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση, μπορεί να μας βοηθήσει να αποθανατίσουμε τις ωραίες στιγμές και μπορεί να μας χαλαρώσει. Και πώς τα πετυχαίνει όλα αυτά; Την απάντηση μας την δίνουν τα νέα της gadgets, το Gear Fit2, η κάμερα Gear 360 και τα ακουστικά Gear IconX.
Φορέσαμε το ρολόι Gear Fit2 και αρχίσαμε την προπόνηση. Με τη βοήθεια του Gear Fit2 καταγράψαμε τα βήματα μας, βάλαμε στόχο να κάνουμε 20  squat και 10 ασκήσεις κοιλακών.
Και φυσικά οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν γιατί το νέο fitness αξεσουάρ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό, τα επίπεδα άγχους και τις συνήθειες ύπνου μας. Το Gear Fit2 είναι το gadget που θέλει να βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση και να μας πείσει ότι η γυμναστική είναι κάτι παραπάνω από μόδα, είναι μια ανάγκη και πλέον μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.
Το Gear Fit2 είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένο, που δεν θέλεις να το βγάλεις από το χέρι σου. Το φοράς και δεν το  ξαναβγάζεις ποτέ.
Με τη Super AMOLED κυρτή και έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών μπορείς να παρακολουθείς το πρόγραμμα γυμναστικής σου αλλά και να απαντάς στα μηνύματα σου, αφήνοντας για λίγο το smartphone στην άκρη.
Αφού γυμναστήκαμε και ιδρώσαμε, έφτασε η ώρα του διαλογισμού ή μάλλον για την ακρίβεια έφτασε η στιγμή για nidra yoga. Πήραμε το στρωματάκι μας και υπό τις οδηγίες του δασκάλου της γιόγκα ξαπλώσαμε με σκοπό ο νους να ησυχάσει και να απελευθερωθεί η ψυχοσωματική ένταση.
Ο σύντροφος μας σε αυτή την τόσο προσωπική στιγμή του διαλογισμού ήταν τα Gear IconX. Με τη πρώτη ματιά τα Gear IconX μοιάζουν με ασύρματα ακουστικά ψείρες, όμως οι δυνατότητες τους είναι απεριόριστες.
Ενεργοποιούνται όταν τα τοποθετήσουμε στα αυτιά μας και μας παρέχουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο μας στην προπόνηση. Πλέον μπορούμε να ακούμε το δάσκαλο της γιόγκα να μας μιλάει, απλά φορώντας τα Gear IconX και να διαλογιστούμε, χωρίς τις περισπάσεις των καλωδίων ή άλλων ειδοποιήσεων.
Και αν θέλουμε κάτι πιο δυναμικό για την προπόνηση μας, τα Gear IconX λειτουργούν και ως mp3 player, καθώς αποθηκεύουν έως και 1.000 κομμάτια, για να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ενώ γυμναζόμαστε.
Και τέλος έφτασε η στιγμή για λίγο παιχνίδι, γέλιο και βόλτα παρέα με τηνκάμερα Gear 360, με την οποία πήραμε στην κυριολεξία τους δρόμους του Μιλάνο, καταγράφοντας τα πάντα γύρω μας.
Όταν πιάσεις αυτή την μικρή, στρογγυλή κάμερα στα χέρια σου, γίνεσαι μικρό παιδί και το χαμόγελο μένει αποτυπωμένο για ώρες στα χείλη σου. Αυτό πάθαμε και εμείς με το πρώτο κλικ. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Η Gear 360 είναι απλά μαγική, γιατί τραβά φωτογραφίες και videos σε πολύ υψηλή ανάλυση 3840×1920 pixels, τα αποτελέσματα μπορείς να τα δεις σε 2D (μέσω ειδικού mobile app) ή σε 360 μοίρες μέσω του Gear VR. Μπορείς να επιλέξεις τη λήψη σε 180-degree wide angle video και φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μόνο τη μια πλευρά του φακού. Με απλά λόγια δημιουργείς το δικό σου περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας και το απολαμβάνεις μέσω του Gear VR. Μπορείς να δημιουργήσεις, να δεις και να μοιραστείς τις αγαπημένες σου εμπειρίες μέσω περιεχομένου video και freeze frames.
Επιπλέον, η Gear 360 εμφανίζει αυτόματα καταγεγραμμένο το περιεχόμενο, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να το σώσουμε στο smartphone μας ή να το ανεβάσουμε και να το μοιραστούμε απευθείας με τα κοινωνικά δίκτυα. Η κάμερα Gear 360  είναι ένα μικροσκοπικό θαύμα με βάρος 154 γραμμάρια, αδιάβροχη και compact με σφαιρικό design.
Το event της Samsung στο Μιλάνο ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας έπεισε ότι τα τρία νέα gadgets μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και ομορφότερη. Η παρουσίαση είχε κίνηση, ενέργεια και δράση, αυτό ακριβώς που αντιπροσωπέυουν και τα προϊόντα της.

About Freegr network

Από το Blogger.