freegr

Συνέλαβαν τον ιδρυτή του Kickass Torrents!

Οι πολωνικές αρχές συνέλαβαν τον ιδρυτή της δημοφιλούς ιστοσελίδας διαμοιρασμού αρχείων “Kickass Torrents”. Διαβάστε πως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο "πατέρας" του Kickass Torrents. Ο 30χρονος Ουκρανός Artem Vaulin, που συνελήφθη στην Πολωνία, φαίνεται να είναι σύμφωνα με το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ένας από τους ιδρυτές και βασικός διαχειριστής της δημοφιλούς ιστοσελίδας διαμοιρασμού αρχείων “Kickass Torrents”.
Οι αρχές των ΗΠΑ έχουν ήδη ζητήσει την έκδοσή του για να μπορέσει να δικαστεί στη χώρα για αδικήματα που έχει διαπράξει μέσω της ιστοσελίδας του “Kickass Torrents” που δεν είναι άλλα από την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και συνωμοσία με στόχο το ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος μιας και τα έσοδα της το διαφημιστικό περιεχόμενο που προέβαλε, ξεπερνούν τα $16 εκατομμύρια. Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι το Kickass Torrents είναι διαθέσιμο σε 28 γλώσσες και ότι πλέον η αξία του φτάνει τα 54 εκατομμύρια δολάρια.
«Η παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων επιφέρει ένα μεγάλο χτύπημα, τόσο στους καλλιτέχνες όσο και στις επιχειρήσεις οι οποίες εξαρτώνται από τις δημιουργίες τους», δήλωσε στο BBC ο Ζάκαρι Φάρντον, Αμερικανός δικηγόρος. Τέλος όπως είναι λογικό (τουλάχιστον για την ώρα) η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων “Kickass Torrents” έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

About Freegr network

Από το Blogger.