freegr

Νέες σειρές Σκληρών Δίσκων 10 TB από την Seagate

ΠΑΡΕΛΘΟΝ αποτελεί ο μύθος για τοπικό αποθηκευτικό χώρο για το μέσο χρήστη, ειδικά μετά την ανακοίνωση της Seagate για την κυκλοφορία τριών μοντέλων σκληρών δίσκων των 10TB, ενώ ένας από αυτούς είναι σχεδιασμένος και για laptop!
Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά, αλλά αυτό υπολογίζεται μέσα στο φθινόπωρο! Ενδιαφέρεστε;
Οι νέες σειρές σκληρών δίσκων περιλαμβάνουν τα μοντέλα: Barracuda, FireCUDA, IronWolf και SkyHawk, ονόματα που προσελκύουν το κοινό και προορίζονται για διαφορετικές αγορές.Αναλυτικά, οι πρώτες δύο σειρές, Barracuda και FireCUDA διατίθεται σε απλούς χρήστες που απασχολούν το σύστημά τους με παιχνίδια και καθημερινές εργασίες. Η Seagate ετοιμάζει σε μερικές σειρές μοντέλα με χωρητικότητα έως και 10TB (Barracuda) με δύο χρόνια εγγύηση.
 Οι FireCUDA SSHDs περιλαμβάνουν υποστήριξη με NAND Flash μνήμες που ενισχύουν τις επιδόσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Οι δίσκοι (Barracuda και FireCUDA) θα έρχονται σε 2.5" και 3.5" form factors με τους δεύτερους να μην ξεπερνούν τα 2TB χωρητικότητας. Οι IronWolf από την άλλη προορίζεται για συστήματα NAS και διαρρυθμίσεις RAID, κάτι που θα βελτιώσει τους χρόνους απόκρισης και τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. 

About Freegr network

Από το Blogger.