τεχνολογία

Chrome 62 ήρθε στα Linux, Mac και Windows

Ως συνήθως, η Google ενημέρωσε το Chrome Beta channel στην έκδοση 62.0.3202.62 για Windows, Mac και Linux. Εάν ενημερώνετε τώρα το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Linux, Mac ή Windows PC, θα λάβετε την έκδοση 62.0.3202.62, μια έκδοση που φαίνεται να παρουσιάζει μια πιο επιθετική προειδοποίηση “Ασφαλούς” για ιστότοπους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο HTTP αντί για το πιο ασφαλές HTTPS (Secure HTTP). 
Το Chrome 62 βελτιώνει επίσης το API πληροφοριών δικτύου, εφαρμόζοντας δείκτες ποιότητας δικτύου, προσθέτει υποστήριξη για OpenType Variable Fonts και εισάγει τη δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας media streams από HTMLMediaElements χρησιμοποιώντας το Media Capture από το API στοιχείων DOM. Επίσης, το Chrome 62 προσφέρει ένα Payment Request API για το Chrome στα iOS, ένα νέο Ambient Light Sensor API που επιτρέπει στους ιστότοπους να προσαρμόζονται στις αλλαγές υπό διάφορες συνθήκες φωτισμού καθώς και ένα WebVR Origin Tria που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εμπειρία Virtual Reality στο web. 
Για το Android 8.0 “Oreo”, η νέα σταθερή ενημέρωση του Chrome 62 θέτει ιστότοπους με δικαιώματα ειδοποίησης στo Android Settings ως “Notification Channel.” Φυσικά, η Google διόρθωσε αρκετά τρωτά σημεία και bugs με το Chrome 62. Το Google Chrome 62.0.3202.62 είναι διαθέσιμο για λήψη αυτή τη στιγμή για τα λειτουργικά συστήματα GNULinux, macOS και Microsoft Windows. Σύντομα η σταθερή έκδοση θα έρθει και σε κινητές συσκευές Android και iOS, καθώς και στους χρήστες του Chromebook.

About Freegr network

Από το Blogger.