ειδήσεις

Selfie με τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή σπίτι σας

Με το VR και το AR να εξελίσσονται, άνθρωποι σε διάφορους τομείς βρίσκουν εφαρμογές που εκπλήσσουν. Ένας από τους οργανισμούς που εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία του AR πρόσφατα, είναι το NBA το οποίο δημιούργησε το παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα Mobile Hoops ενώ οι διοργανώσεις MLB και UFC έχουν τις δικές τους εφαρμογές μέσα στο Gear VR της Samsung. 
Η FC Bayern Μονάχου ανανέωσε το Application της για iOS, αξιοποιώντας την τεχνολογία AR για να επιτρέψει στους φίλαθλους να τραβήξουν φωτογραφίες με τους παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για την κατηγορία “AR Arena” στην οποία ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας, Manuel Neuer και τον επιθετικό Arjen Robben για να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους. Οι φανέλες των παικτών είναι παραμετροποιήσημες και ο φίλαθλος μπορεί να γράψει οποιοδήποτε όνομα θέλει σε αυτές. Μέσα στην εφαρμογή, πέρα από τα τελευταία νέα της ομάδας και το AR Arena, οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας παραγγελία μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας. 
Για το εγχείρημα αυτό μίλησε το στέλεχος της FC Bayern, Stefan Mennerich: Το χαρακτηριστικό της επαυξημένης πραγματικότητας δίνει την δυνατότητα στους fans να έρθουν πιο κοντά με την ομάδα που αγαπάνε είτε μένουν στο Μόναχο είτε στην Νέα Υόρκη ή το Μεξικό. [...] Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες εμπειρίες για να ενώνουμε όλη την οικογένεια των φιλάθλων της FC Bayern και να εξελίσσουμε την τεχνολογία. Το Application της FC Bayern Μονάχου είναι διαθέσιμο στο Apple App Store για όλες τις συσκευές που έχουν iOS 11 και τουλάχιστον A9 επεξεργαστή.

About Freegr network

Από το Blogger.