ειδήσεις

Πανέμορφο το Fluent Design στα Windows 10

Η Microsoft αποκάλυψε στις αρχές της χρονιάς τη σχεδιαστική γλώσσα Fluent, υποσχόμενη σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του λογισμικού της τα επόμενα χρόνια. Το πρώτο μέρος των αλλαγών που φέρνει η νέα σχεδιαστική γλώσσα θα το δούμε στην επερχόμενη αναβάθμιση Fall Creators Update των Windows 10 η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο. 
Όμως η εταιρεία ετοιμάζει περισσότερες αλλαγές τους επόμενους μήνες, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα "εφέ θαμπάδας" που είδαμε πριν αρκετά χρόνια στα Windows Vista. Όλες οι σχεδιαστικές αλλαγές των Windows 10 εμφανίζονται σε ένα νέο βίντεο της Microsoft που κυκλοφόρησε σήμερα και στο οποίο βλέπουμε τις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία. 
Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Microsoft με την ονομασία Fluent έρχεται να αντικαταστήσει στην ουσία το Metro UI που γνωρίσαμε αρχικά στα Windows Phone και το οποίο στη συνέχεια επεκτάθηκε όχι μόνο στα Windows PC αλλά και σε εφαρμογές της εταιρείας για το iOS και το Android. insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.