Πανέμορφο το Fluent Design στα Windows 10

Η Microsoft αποκάλυψε στις αρχές της χρονιάς τη σχεδιαστική γλώσσα Fluent, υποσχόμενη σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του λογισμικού της τα επόμενα χρόνια. Το πρώτο μέρος των αλλαγών που φέρνει η νέα σχεδιαστική γλώσσα θα το δούμε στην επερχόμενη αναβάθμιση Fall Creators Update των Windows 10 η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο. 
Όμως η εταιρεία ετοιμάζει περισσότερες αλλαγές τους επόμενους μήνες, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα "εφέ θαμπάδας" που είδαμε πριν αρκετά χρόνια στα Windows Vista. Όλες οι σχεδιαστικές αλλαγές των Windows 10 εμφανίζονται σε ένα νέο βίντεο της Microsoft που κυκλοφόρησε σήμερα και στο οποίο βλέπουμε τις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία. 
Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Microsoft με την ονομασία Fluent έρχεται να αντικαταστήσει στην ουσία το Metro UI που γνωρίσαμε αρχικά στα Windows Phone και το οποίο στη συνέχεια επεκτάθηκε όχι μόνο στα Windows PC αλλά και σε εφαρμογές της εταιρείας για το iOS και το Android. insomnia

, , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.