Windows 10: Το μεγάλο ταξίδι των διανομών του αύριο

Τα Windows 10 κυκλοφορούν ήδη μερικά χρόνια, αλλά είναι πολύ κατακερματισμένα σε διάφορες εκδόσεις, και καμιά φορά δεν είναι όλες το ίδιο.
Επειδή η Microsoft σχεδιάζει πάντα την επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows 10, προσφέρει beta εκδόσεις (γνωστές και σαν Insider Previews) για όσους επιθυμούν να τις δοκιμάσουν. Από την άλλη, οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα Windows 10 χρειάζονται σταθερότητα και δεν ενδιαφέρονται για τις τακτικές ενημερώσεις λειτουργιών. Έτσι, η εταιρεία παρέχει διάφορα branches (παρακλάδια εκδόσεων) για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις κύριους τρόπους με τους οποίους η Microsoft διανέμει τα Windows: Insider Rings, long-term servicing branches, και εργαλεία του Windows Update.

Insider Rings των Windows 10

Οι εκδόσεις των Insiders είναι οι πρώτες που δοκιμαστικές εκδόσεις για το κοινό, και κυκλοφορούν με κάθε νέα έκδοση των Windows 10.
Όταν μια σημαντική έκδοση, όπως την έκδοση Creators Update, κυκλοφορεί στο κοινό, οι Insiders την έχουν ήδη χρησιμοποιήσει για μήνες. Αυτό το συμβιωτικό σύστημα επιτρέπει στους Geeks των Windows να δοκιμάζουν νέες δυνατότητες πριν από οποιονδήποτε άλλο και να βοηθούν τη Microsoft με feedbacks για τις νέες εκδόσεις.
Η Microsoft προσφέρει πολλά διαφορετικά “δαχτυλίδια” (rings) που αντιστοιχούν σε διάφορα επίπεδα σταθερότητας. Ακολουθεί ένα διάγραμμα από μια πρόσφατη εκδήλωση των Windows Insider, όπου οι δακτύλιοι στα αριστερά είναι λιγότερο σταθεροί:
Η περιγραφή της διαδικασίας δεν είναι και τόσο λεπτομερής σε αυτό το άρθρο. Για παράδειγμα, το Canary build που βλέπετε στο σχεδιάγραμμα αφορά μόνο τους προγραμματιστές της Microsoft και δεν θα το αναφέρουμε. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε τα σημαντικά δημόσια Rings:
Γρήγορο ή Fast: Αυτό είναι το πιο προηγμένο ring που μπορούν να έχουν οι Insiders. Μόλις οι εσωτερικές δοκιμές της Microsoft εγκρίνουν μια νέα έκδοση, οι χρήστες του fast ring μπορούν να λάβουν την ενημέρωση. Έτσι αποκτούν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες νωρίτερα, αλλά αυτή το build αυτό είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει προβλήματα.
Αργό ή Slow: Μόλις οι χρήστες από το fast ring δοκιμάσουν ένα build, μετακινείται στο Slow Ring. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο κάποιο build, μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν επιλυθεί. Αυτός είναι και ο προεπιλεγμένος τρόπος λήψης εάν εγγραφείτε απλά στο πρόγραμμα Insider. Σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε νέες λειτουργίες πριν τη δημόσια κυκλοφορία χωρίς πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Έκδοση προεπισκόπησης ή Release Preview: Το πιο σταθερό Insider ring δεν είναι στην πραγματικότητα κάποιο κανάλι ανάπτυξης. Τα Windows σε αυτό το κανάλι δεν αναπτύσσονται πλέον από τους προγραμματιστές, αλλά αν χρειαστούν κάτι λαμβάνουν πιο γρήγορα μικρές ενημερώσεις που οδηγούν στη σταθερή έκδοση των Windows 10. Μερικές φορές το μήνα, η Microsoft κυκλοφορεί γενικές ενημερώσεις για επιδιορθώσεις σφαλμάτων, και για να βελτιώσει την ασφάλεια. Αυτές τις ενημερώσεις θα τις λάβουν όλοι, αλλά όσοι είναι στο Release Preview θα τις πάρουν νωρίτερα.
Skip Ahead: Η Microsoft διέθεσε πρόσφατα την επιλογή Skip Ahead για τους Insiders που είναι στο fast ring. Αν την επιλέξετε, μπορείτε να σταματήσετε να δοκιμάσετε την τρέχουσα έκδοση των Windows και να προχωρήσετε στην επόμενη έκδοση. Προς το παρόν, οι Windows Insiders δοκιμάζουν το Fall Creators Update. Όσοι έχουν επιλέξει το Skip Ahead θα λάβουν σύντομα builds της επόμενης μεγάλης έκδοσης, που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν ένα σύστημα γεμάτο bugs.
Το πρόγραμμα Insider είναι εντελώς προαιρετικό και πιθανότατα καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

Παρακλάδια των Windows 10 (Branches)

Τα Insider rings επικεντρώνονται στις συναρπαστικές νέες εξελίξεις, όμως κλάδος μακροχρόνιας εξυπηρέτησης (Long Term Servicing Branch) δίνει προτεραιότητα στην σταθερότητα. Όπως ίσως γνωρίζετε, τα Windows 10 έχουν διάφορα παρακλάδια που ελέγχουν τον τρόπο διάθεσης των ενημερώσεών τους. Για τους κανονικούς χρήστες διατίθενται τρεις κύριοι κλάδοι:
Current Branch: Η συνήθης, σταθερή έκδοση των Windows 10. Οι υπολογιστές στο Current Branch λαμβάνουν ενημερώσεις λειτουργιών (όπως το Creators Update) μετά τισ δοκιμές της Microsoft και την επίσημη κυκλοφορία του στο κοινό. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε αυτόν τον κλάδο.
Current Branch για επιχειρήσεις: Εάν τρέχετε τα Windows 10 Pro, μπορείτε να επιλέξετε την αναβολή των αναβαθμίσεων. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα έχετε ενημερώσεις που προσθέτουν νέες δυνατότητες αρκετούς μήνες από τότε που τις λαμβάνουν οι άλλοι. Είναι μια πιο συντηρητική επιλογή που σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα προβλήματα μιας μεγάλης ενημέρωσης δεν επηρεάσουν τον υπολογιστή σας.
Insider Preview: Όπως προαναφέρθηκε, η συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Windows 10 Insider σάς επιτρέπει να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε σημαντικές ενημερώσεις πριν φτάσουν στο Current Branch. Αυτές οι εκδόσεις beta ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα.
Υπάρχει όμως και ένα τέταρτο Branch, το οποίο ονομάζεται Κλάδος Εξυπηρέτησης Πελατών Long Term ή LTSB από το Long Term Servicing Branch. Οι οικιακοί χρήστες μπορούν να έχουν τα τρία παραπάνω branches (απαιτείται το Windows 10 Pro για την αναβολή ενημερώσεων) μόνο με την προσαρμογή ορισμένων ρυθμίσεων. Το LTSB είναι διαθέσιμο μόνο για τα Windows 10 Enterprise.

Τι είναι το LTSB

Έτσι τι κάνει ακριβώς το LTSB; Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας κλάδος που είναι ακόμη πιο αργός από τους τρεις παραπάνω. Η Microsoft τον προσφέρει αυτό για υπολογιστές που χρειάζονται την σταθερότητα περισσότερο από τις νέες λειτουργίες.
Για παράδειγμα, μια επιχείρηση που διαθέτει έναν υπολογιστή που ελέγχει ευαίσθητο εξοπλισμό δεν ενδιαφέρεται εάν ο Microsoft Edge υποστηρίζει επεκτάσεις. Η επιχείρηση χρειάζεται ένα υπολογιστή που τρέχει μια εξαιρετικά σταθερή έκδοση των Windows, που δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί αυτόματα και να χαλάσει την παραγωγικότητα.
Το LTSB δεν περιλαμβάνει τις νέες λειτουργίες των Windows 10, όπως τις εφαρμογές Edge και Store, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για να το κρατήσει το σύστημα ασφαλές. Οι ενημερώσεις λειτουργιών, όπως το Fall Creators Update, δεν θα φτάσει στο LTSB. Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του LTSB κάθε δύο με τρία χρόνια και κάθε έκδοση θα υποστηρίζεται για 10 χρόνια.

Εργαλεία του Windows Update

Αν τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά, η Microsoft διαθέτει επίσης πολλά διαφορετικά εργαλεία του Windows Update. Αυτά επιτρέπουν στους IT, να ελέγχουν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο οι υπολογιστές των επιχειρήσεων λαμβάνουν καθημερινές ενημερώσεις των Windows. Σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον, αυτό μπορεί να γίνει πολύπλοκο αλλά και αρκετά γρήγορα. Ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές.
Το βασικό βοηθητικό πρόγραμμα Windows Update που έρχεται στάνταρ με τα Windows προσφέρει στις επιχειρήσεις μόνο μια επιλογή: αναβολή αναβαθμίσεων.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, απλά πρέπει να τσεκάρετε ένα πλαίσιο στον πίνακα ρυθμίσεων του Windows Update και οι σημαντικές ενημερώσεις δεν θα διατεθούν στον υπολογιστή σας για μερικούς μήνες. Αυτό βοηθά τις επιχειρήσεις να αποφύγουν τα προβλήματα που προκύπτουν με κάθε νέα έκδοση των Windows 10.
Η Microsoft προσφέρει επίσης το Windows Update for Business. Αυτό το διευρυμένο εργαλείο επιτρέπει στους IT να χρησιμοποιούν την Πολιτική ομάδας για να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις ενημέρωσης σε πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα. Αντί ενός δυαδικού πλαισίου ελέγχου, μια εταιρεία μπορεί να αναβάλει σημαντικές ενημερώσεις για ένα ολόκληρο έτος.

Ενημερώσεις επιχειρηματικής κλίμακας

Και οι δύο παραπάνω επιλογές είναι σχετικά απλές και έρχονται για τις μικρές επιχειρήσεις. Για μεγαλύτερη κλίμακα, οι υπηρεσίες Windows Server Update Services παρέχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο. Είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος Windows Server (OS), για τις εταιρείες που χρειάζονται ένα διακομιστή για κεντρική διαχείριση. Εκτός από την αναβολή, επιτρέπει σε μια εταιρεία να προσθέσει ένα στρώμα έγκρισης για τις σημαντικές ενημερώσεις. Η εταιρεία μπορεί να εφαρμόσει τις νέες ενημερώσεις πρώτα σε μια συγκεκριμένη ομάδα υπολογιστών, πριν τις διαθέσει σε ολόκληρη την εταιρεία.
Η ακόμη πιο ισχυρή επιλογή είναι ο System Center Configuration Manager. Παρέχει στους IT ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στις ενημερώσεις, με λεπτομέρειες επιλογής ανάπτυξης, χρονικού καθορισμού εγκατάστασης, αλλά και του εύρους ζώνης που θα χρησιμοποιηθεί.
Αν δεν είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των Windows 10 σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, αυτές οι επιλογές είναι αρκετά συγκεχυμένες. Σαν οικιακός χρήστης, απλά περιμένετε να σας ειδοποιήσουν τα Windows για την διάθεση της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης. Σε ένα εταιρικό περιβάλλον τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Τι καταλαβαίνετε;

Με τις παραπάνω επεξηγήσεις είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία έκδοση των Windows 10 που τρέχουν όλοι. Οι φίλοι του λειτουργικού θα μπορούσαν να δοκιμάσουν μια προεπισκόπηση από το κανάλι των Insiders, ενώ μια επιχείρηση τρέχει το Long Term Branch.
Εν τω μεταξύ, δύο διαφορετικές εταιρείες μπορούν να έχουν δύο εντελώς διαφορετικές δομές των Windοws 10 με βάση τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν ενημερώσεις.
Αυτές οι διαφορές δημιουργούν σύγχυση, και ένας απλός πιθανώς δεν μπορεί να πει τη διαφορά μεταξύ μικρών Windοws 10 builds ούτως ή άλλως. Τα μικρά tweaks στο λειτουργικό σύστημα δεν αλλάζουν τα βασικά στοιχεία του λειτουργικού, όπως το μενού Έναρξης και των αγαπημένων σας συντομεύσεων πληκτρολογίου.
Όταν σκεφτείτε όμως το σύστημα της Microsoft όπως το περιγράψαμε από την αρχή, ως το τέλος, τα πάντα δείχνουν να ευνοούν τις Επιχειρήσεις.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε Windοws 10 Enterprise δεν διατίθεται δωρεάν, ενώ αντίθετα υπάρχουν ακόμα τρόποι να εγκαταστήσετε δωρεάν το Windows 10 στον υπολογιστή σας. Ναι και μην νομίζετε ότι η Microsoft έχει κάνει λάθος…
Το παραπάνω σύστημα προσφέρει δωρεάν στην Microsoft τους testers που χρειάζεται για να διαθέσει αξιόπιστες εκδόσεις σε αυτούς που πληρώνουν αξιοπιστία. Όλοι οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να μην παραπονιέστε, εφόσον το σύστημά σας είναι μια δωρεάν παραχώρηση της Microsoft.

, , , ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts