ειδήσεις

QLED TVs για το 2018 με Ambient Mode

Η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Home Entertainment 2018 στην παρουσίαση «First Look», που διοργανώθηκε χθες στην Νέα Υόρκη. Η εταιρεία παρουσίασε λεπτομέρειες σχετικά με τα μοντέλα ναυαρχίδες της τηλεόρασης QLED και τη διευρυμένη σειρά τηλεοράσεων UHD, Premium UHD και Ultra-Large Screen. Με πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία, βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και διαισθητικές έξυπνες δυνατότητες, η σειρά QLED του 2018 της Samsung δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς – ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν παρακολουθούν ενεργά.
Όπως αναφέρει ο Jonghee Han, Πρόεδρος του Visual Display Business στη Samsung Electronics,
“Η σειρά τηλεοράσεων του 2018 αποτελεί πραγματικά την πιο καινοτόμα και εξελιγμένη σειρά ως τώρα, σχεδιασμένη για τους καταναλωτές του σήμερα που προσέχουν την αισθητική του χώρου τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα σειρά τηλεοράσεών μας και τα χαρακτηριστικά τους, που προσφέρουν περισσότερη ελευθερία για το πού και πώς μπορεί κανείς να απολαύσει την τηλεόραση μέσα στο σπίτι”
Η νέα σειρά της Samsung διαθέτει νέες καινοτομίες που εμπλουτίζουν τη ζωή των καταναλωτών επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση ενσωματώνεται στο σαλόνι, τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν το περιεχόμενό της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς του 2018

Λειτουργία Ambient Mode

Η λειτουργία «Ambient mode» παρέχει χρήσιμες πληροφορίες καθ’ όλη την ημέρα – ακόμη και όταν οι καταναλωτές δεν παρακολουθούν ενεργά ταινίες και τηλεόραση. Μπορεί να παίζει μουσική, να προβάλλει τίτλους ειδήσεων, ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον καιρό. Για τις επιτοίχιες τηλεοράσεις, η λειτουργία «Ambient Mode» έχει τη δυνατότητα να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση, ώστε να δημιουργεί ένα εκπληκτικό οπτικό εφέ, με το οποίο η τηλεόραση δεν ξεχωρίζει από τον τοίχο.

One Invisible Connection*

To «One Invisible Connection» είναι ένα λεπτό καλώδιο, που διαχειριστεί τα πάντα, συμπεριλαμβανόμενων του καλωδίου τροφοδοσίας και των δεδομένων της TV. Διαθέσιμο από 5 έως και 15 μέτρα, απαλλάσσει τους καταναλωτές από την ανάγκη να τοποθετήσουν την τηλεόρασή τους κοντά σε παροχή ρεύματος ή σε συνδεδεμένες συσκευές.

Smart TV με λειτουργία Bixby

Οι έξυπνες δυνατότητες της σειράς QLED προσφέρουν επαναστατικούς τρόπους για να ρυθμίσετε την τηλεόραση και να βρείτε περιεχόμενο. Η λειτουργία «Effortless Login» χρησιμοποιεί τη νέα εφαρμογή SmartThings* για να μειώσει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για τη ρύθμιση μιας νέας τηλεόρασης. Ο νέος οδηγός «Universal Guide» επιτρέπει στους καταναλωτές να περιηγούνται στις υποστηρικτικές υπηρεσίες ροής και live TV μέσω ενός διαισθητικού μενού. Χάρη στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Bixby** της Samsung, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές για να εμφανίσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και να ελέγξουν συμβατές συσκευές.

Τεχνολογία Direct Full Array

Οι τηλεοράσεις QLED της σειράς Q8F και Q9F παρέχουν εκπληκτικές εικόνες με ιδανική αντίθεση μέσω της τεχνολογίας Direct Full Array (DFA). Το Direct Full Array χρησιμοποιεί ένα πάνελ με ζώνες έξυπνου ελέγχου του οπίσθιου φωτισμού, που προσαρμόζονται αυτόματα για να προσφέρουν πιο σκούρα επίπεδα μαύρου και καθαρότερα λευκά.

Σειρά προϊόντων ήχου

Η Samsung διαθέτει τέσσερα νέα προϊόντα ήχου που προσφέρουν καθαρό και καθηλωτικό ήχο, προσαρμοσμένο στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι μεμονωμένοι χρήστες εγκαθιστούν και χρησιμοποιούν τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου.
  • HW-K950: Με «front-firing», «up-firing», και νέα «side-firing» ηχεία, το HW-K950 Dolby Atmos soundbar δημιουργεί μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία, προσφέροντας ήχο surround 7.1.4 καναλιών.
  • HW-N650: Σχεδιασμένο για gamers, το HW-N650 soundbar διαθέτει τεχνολογία «Acoustic Beam» που τοποθετεί τους καταναλωτές στο επίκεντρο της δράσης.
  • HW-NW700: Το HW-NW700 soundbar διαθέτει μια επιιτοίχια σχεδίαση, η οποία συμπληρώνει εξαιρετικά τις τηλεοράσεις QLED, ώστε να συνδυάζονται όμορφα στη διακόσμηση κάθε σπιτιού.
  • VL550: Το VL550 περιλαμβάνει ένα μοναδικό διαδραστικό τηλεχειριστήριο με μαγνήτη που οι καταναλωτές μπορούν να τοποθετήσουν σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια και να χρησιμοποιούν για να ελέγξουν τη μουσική με τον ήχο της φωνής τους.

About Freegr network

Από το Blogger.