Η AMD αποκαλύπτει νέα διπύρηνη Radeon Pro GPU

Βασισμένη σε δύο Vega πυρήνες η V340 θα αποτελέσει βασικό όπλο αρκετών data center έχοντας την απαραίτητη ισχύ για να καλύψει έως και 32 virtual συστήματα.
Η Radeon Pro V340 είναι μια dual slot κάρτα γραφικών με δύο Vega πυρήνες και 32GB HBM2 μνήμη με ενσωματωμένο error correction και παρόλο που τα specs της φαίνονται ιδανικά για gaming, πρόκειται για ένα προϊόν αποκλειστικά για την enterprise αγορά. Σύμφωνα με την εταιρία η V340 είναι ιδανική για parallel και cirtualized cloud graphics κάτι που σημαίνει πως μέχρι και 32 χρήστες θα μπορούν να αξιοποιούν τις επιδόσεις μιας και μόνο V340.
Σύμφωνα με τον Product Marketing manager της VMWare Sheldon D’Paiva η συγκεκριμένη υλοποίηση μπορεί να διαμοιράσει τους πόρους της σε έως και 32 virtual machines με εικονική μνήμη γραφικών 1GB σε ένα VDI περιβάλλον χρήσης. Η υλοποίηση εμφανίστηκε αρχικά στο VMworld που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Las Vegas και αναμένεται κάποια στιγμή προς το τέλος του 2018, χωρίς να έχει αναφερθεί η τιμή της.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.