ειδήσεις

CYBERPUNK 2077: ΤΟ PC ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ DEMO

H CD Projekt Red κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay demo για το Cyberpunk 2077. Λίγο μετά την αποκάλυψη στην Ε3, οι developers αποκάλυψαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PC στο οποίο "έτρεχε" το demo και παρακάτω μπορείτε να δείτε κομμάτι του: 
CPU: Intel i7-8700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming RAM: G. Skill Ripjaws, V 2x16GB, 300MHz, CL15 GPU: GeForce GTX 1080TiGeForce GTX 1080Ti SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe PSU: Corsair SF600 600W To συνολικό του κόστος είναι περίπου $1,800 και χαιρόμαστε πολύ που βλέπουμε ένα μηχάνημα "προσγειωμένο" στην υπάρχουσα τεχνολογική πραγματικότητα, καθώς τα κομμάτια είναι ήδη προσβάσιμα για τους καταναλωτές.
 Με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι πλήρως playable από την αρχή μέχρι το τέλος, φαίνεται ότι μιλάμε για hardware αυτής της γενιάς. Βέβαια, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να είναι έτοιμο για τα μάτια του κόσμου, οπότε θα πρέπει να κάνουμε γαϊδουρινή υπομονή. Πρέπει να υπολογίσουμε βέβαια το γεγονός ότι μιλάμε για ένα ημιτελές παιχνίδι, οπότε ίσως τα παραπάνω specs να διαφέρουν στο τελικό προϊόν. Για περισσότερα πάνω στο Cyberpunk 2077, δείτε τις μικρές αλλά σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα demo της E3 και της Gamescom και αν θέλετε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε από τώρα ένα... "τούμπανο" PC, τότε δεν έχει παρά να ρίξετε μια ματιά στη νέα GeForce RTX.

About Freegr network

Από το Blogger.