Πώς να καταστρέψετε το laptop σας

Ελπίζουμε ότι δεν αναρωτιέστε πώς να καταστρέψετε ένα laptop και να μην μπήκατε σε αυτό το άρθρο μόνο γιαυτό. Αλλά είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε τους πιο συνηθισμένους λόγους που μπορούν να πάθουν ζημία, ώστε να μπορέσετε να διατηρείσετε το δικό σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.
Επειδή τα laptop έχουν την δυνατότητα μεταφοράς είναι πιο επιρρεπή σε ατυχήματα και σε ζημιές στο υλικό τους. Η τύχη είναι μέρος της εξίσωσης, αλλά ας δούμε πώς να αποφύγετε να χαλάσετε ένα laptop με την πάροδο του χρόνου. Παρακάτω θα δείτε πέντε συνήθη λάθη που η κατάχρηση τους θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.
1. Πώς να καταστρέψετε ένα laptop με την υπερβολική θερμότητα
Οι φορητοί υπολογιστές παράγουν πολύ θερμότητα. Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι επεξεργαστές των laptop είναι μεν πιο αποδοτικοί αλλά η μέση θερμοκρασία τους μειώθηκε. Ωστόσο, πολλοί φορητοί υπολογιστές εξακολουθούν να ζεσταίνονται υπερβολικά.
Ένας ανεμιστήρας (ή άλλη πηγή ψύξης) πρέπει να αποβάλει αυτή την εσωτερική ζέστη και είναι δική σας ευθύνη να διατηρήσετε τον εξαερισμό του ανεμιστήρα καθαρό και ανοικτό. Εάν εμποδίζεται, η θερμότητα δεν έχει να πάει πουθενά. Αντ’αυτού, θα παραμείνει γύρω από τα κρίσιμα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή σας. Τελικά, το laptop σας θα φτάσει σε επικίνδυνη θερμοκρασία και θα υπερθερμανθεί.
Μερικοί φορητοί υπολογιστές αντιδρούν σε αυτό και θα κλείσουν αυτόματα. Αλλά άλλοι θα υποφέρουν από τη ζέστη καθώς ψήνονται αργά-αργά, μέχρι θανάτου.
Έπιπλα, χαλιά και κουβέρτες είναι οι συνήθης επιφάνειες που μπορούν να προκαλέσουν τον όλεθρο. Οπουδήποτε τοποθετείτε το φορητό υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι ο εξαερισμός έχει μια καθαρή διαδρομή για να κάνει τη δουλειά του. Ακόμη και ένας σωρός από βιβλία που είναι πολύ κοντά στο φορητό υπολογιστή σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
Αυτή δεν είναι η μόνη πηγή θερμότητας. Με την πάροδο του χρόνου, η σκόνη που θα καθήσει μέσα στο μηχάνημά σας θα φράξει τον ανεμιστήρα και τους εσωτερικούς αεραγωγούς. Εάν έχετε αγοράσει τον υπολογιστή σας εδώ και χρόνια, τότε θα πρέπει να τον καθαρίσετε ώστε να αφαιρέσετε από μέσα του όλη στην συσσωρευμένη σκόνη.
Να είστε υποψιασμένοι και να δίνετε προσοχή στον ήχο του ανεμιστήρα του laptop σας. Εάν ακούγεται σαν κινητήρας τζετ και ο υπολογιστής σας δεν τρέχει εκείνη την στιγμή μια απαιτητική εργασία (όπως παιχνίδια ή κωδικοποίηση βίντεο), θεωρήστε το ως μια κραυγή για βοήθεια.
2. Πώς να καταστρέψετε το σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή σας
Πολλά laptop περιλαμβάνουν πλέον μια μονάδα SSD (Solid State Drive). Δεδομένου ότι τα SSD δεν έχουν εσωτερικά κινούμενα μέρη, είναι πιο ανθεκτικά στην κίνηση. Ωστόσο, πολλοί παλαιότεροι ή και φθηνότεροι φορητοί υπολογιστές έχουν ακόμα έναν μηχανικό σκληρό δίσκο (HDD). Αυτοί οι δίσκοι μπορεί να καταστραφούν εάν κουνηθούν πάρα πολύ.

Αυτό το πρόβλημα με έναν περιστρεφόμενο σκληρό δίσκο, οφείλεται στη χρήση κινητών στοιχείων. Οι σκληροί δίσκοι έχουν μια κεφαλή ανάγνωσης / εγγραφής που πρέπει να κινηθεί για να αλληλεπιδράσει με τον δίσκο, ο οποίος περιστρέφεται. Αυτά τα μέρη έχουν τη δική τους αδράνεια, οπότε αν μετακινήσετε το laptop ενώ αυτός εργάζεται, θα προσπαθήσουν να κινηθούν προς την αρχική τους κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επαφή μεταξύ των εσωτερικών εξαρτημάτων του σκληρού δίσκου, γεγονός που με τη σειρά του θα μπορούσε να σας κοστίσει τα δεδομένα σας.
Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο, κουνώντας απαλά τον φορητό υπολογιστή σας και να μην το μετακινείτε όταν εκτελείτε ένα πρόγραμμα που συχνά προσεγγίζει το σκληρό δίσκο. Μετακινήστε απαλά το φορητό υπολογιστή σας, χωρίς γρήγορες κινήσεις. Ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας διαθέτει SSD, θα πρέπει να γνωρίζετε τα σημάδια της αποτυχίας SSD για την έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων.
3. Πώς να βλάψετε το φορητό υπολογιστή σας με την κακή χρήση του
Αν αναρωτιέστε πώς να χαλάσετε γρήγορα ένα καλό laptop, δοκιμάστε να σηκώσετε το φορητό υπολογιστή σας από την οθόνη. Το να το κρατήσετε από μία γωνία, ιδιαίτερα χαλαρά με το ένα χέρι, είναι μια κακή ιδέα. Ακόμα και οι φορητοί υπολογιστές υψηλής ποιότητας μπορούν μερικές φορές να υποκύψουν σε αυτή την φαινομενικά αθώα κατάχρηση.
Όταν ένα laptop είναι κλειστό, ο καλύτερος τρόπος να το παραλάβετε είναι να πιάσετε το μπροστινό ή το πίσω μέρος της συσκευής. Είναι έξυπνη κίνηση να το πάρετε και με τα δύο χέρια, για ασφάλεια. Όταν ο φορητός σας υπολογιστής είναι ανοικτός, θα πρέπει να το παραλάβετε και με τα δύο χέρια (ένας σε κάθε πλευρά).
Μην παραλάβετε ένα φορητό υπολογιστή από την οθόνη. Αν το φορητό σας υπολογιστής διαθέτει μια μονάδα οπτικού δίσκου για CD, μην το κρατάτε μόνο από εκείνη την πλευρά. Θα πρέπει επίσης να κρατάτε το φορητό υπολογιστή σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια όποτε είναι δυνατόν. Αυτό θα αποτρέψει το να λυγίσει.
Μερικοί φορητοί υπολογιστές θα χαλάσουν αμέσως και άλλοι μπορούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η παραλαβή ενός φορητού υπολογιστή από την οθόνη δίνει μεγάλη πίεση στους μεντεσέδες. Δεν προορίζονται για τέτοιο χειρισμό. Έτσι, αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους μεντεσέδες ή στα περιβάλλοντα υλικά, προκαλώντας θραύση της άρθρωσης ή διακοπή της λειτουργίας της οθόνης.
4. Πώς να καταστρέψετε ένα φορητό υπολογιστή με την περιστροφή των καλωδίων
Εάν θέλετε να απαξιώσετε τον υπολογιστή σας, μεταχειριστείτε τα καλώδια του όπως τα σκουπίδια. Λυγίστε τα απότομα, πιέστε τα στις γωνίες, στρίψτε τα με παράξενες γωνίες και περιμένετε να σπάσουν. Θα συμβεί νωρίτερα από ότι φαντάζεστε.
Ίσως να πιστεύετε ότι τα καλώδια ρεύματος μπορούν να αποσβέσουν μία δυνατή στρέβλωση και κάμψη, αλλά συχνά δεν μπορούν. Οι φορητοί υπολογιστές είναι πρωτίστως κινητές συσκευές και έτσι υπάρχει ένας καλός λόγος για να κάνουν τα καλώδια τους λεπτά, ελαφριά και εύκολο να μετακινούνται.
Μια συχνή ζημιά προκύπτει όταν κάποιος διπλώνει το καλώδιο πάνω από κάποιο άλλο αντικείμενο για να το κρατήσει ομαδοποιημένο. Μερικές φορές το αντικείμενο έχει αιχμηρές άκρες, οι οποίες κόβουν το καλώδιο. Και δε χρειάζεται ένα προφανές αντικείμενο όπως ένα μαχαίρι. Ένα σκληρό πλαστικό άκρο είναι το μόνο που χρειάζεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μετασχηματιστές που είναι ενσωματωμένοι στο καλώδιο, θα βλάψουν ακόμη και το καλώδιο αν το τυλίξετε γύρω από αυτό το πλαστικό τούβλο.

Αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, τυλίγοντας ένα καλώδιο με μεγάλες ομαλές βιρίνες. Τα περισσότερα καλώδια είναι συσκευασμένα με αυτόν τον τρόπο και ορισμένα περιλαμβάνουν ένα μικρό κομμάτι Velcro που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε το καλώδιο ενωμένο μαζί. Εάν το καλώδιο σας δεν διαθέτει Velcro, μπορείτε να αγοράσετε. Είναι αρκετά φτηνά.
Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε υπερβολική πίεση στα καλώδια του υπολογιστή σας. Αποφύγετε να κρεμάσετε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στον αέρα. Αυτό θα ασκήσει πίεση στο βύσμα που πηγαίνει στο φορητό υπολογιστή σας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα αποδυναμώσει το βύσμα και θα μπορούσε ακόμη και να καταστρέψει την πρίζα, εμποδίζοντας τη φόρτιση του υπολογιστή σας. Είναι σημαντικό το να έχετε μικρή χαλάρωση στα καλώδια.
5. Πώς να καταστρέψετε ένα laptop με μία ακατάλληλη μεταφορά
Όπως εξετάσαμε παραπάνω, στα laptop δεν αρέσει να κουνάτε. Ανεξάρτητα του τι εννοείτε εσείς σαν “κίνηση”, δεν μπορείτε μπορείτε να το έχετε στο πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας, ή σε ένα άδειο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, ενώ κάνετε κόντρες με τους φίλους σας. Τουλάχιστο όχι, χωρίς επιπρόσθετη προστασία.
Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν μια τσάντα για φορητό υπολογιστή, για να τον προστατεύσουν από τις καθημερινές προσκρούσεις και κτυπήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τσάντα παρέχει πραγματικά προστασία και δεν είναι απλά μόνο για ευκολία στο κουβάλημα. Οι φτηνές τσάντες για φορητούς υπολογιστές περιλαμβάνουν ένα διαμέρισμα που έχει μέγεθος φορητού υπολογιστή, αλλά συνήθως στερείται προστασίας.

Άλλες έχουν κάποιου είδους αφρολέξ στις πλευρές της τσάντας, αλλά παραμελούν εντελώς για να προστατεύσουν την κορυφή ή το κάτω μέρος. Φυσικά, το κάτω μέρος είναι αυτό που χτυπά στο πάτωμα όταν ρίχνετε μια τσάντα που κρατάτε.
Η σωστή τσάντα μεταφοράς είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο όταν θέλετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, ή μοτοσυκλέτα ή ακόμα και με αυτοκίνητο. Η ίδια τσάντα είναι επίσης απαραίτητη και όταν απλά πάτε επίσκεψη στον φίλο σας μαζί με το laptop σας.
Έχετε ποτέ καταστρέψει ένα φορητό υπολογιστή;
Εν ολίγοις, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις μικρές λεπτομέρειες. Διαφορετικά, ο φορητός σας υπολογιστής θα μπορούσε να πεθάνει, με αργό θάνατο, λόγω βλάβης στους μεντεσέδες, στο σκληρό δίσκο, στο εξωτερικό περίβλημα ή σε άλλα εξαρτήματα. Ακόμη και φαινομενικά μικρές ενέργειες, όπως τα ψίχουλα ψωμιού που πέφτουν πάω στο πληκτρολόγιο, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές με την πάροδο του χρόνου.
Θα διαβάσετε ιστορίες ανθρώπων που ρίχνουν το φορητό υπολογιστή τους σε μια πισίνα ή χύνουν ένα ποτό πάνω σε αυτό ή που τους πέφτει από τον τέταρτο όροφο. Τέτοια λάθη συμβαίνουν. Αλλά τα περισσότερα ατυχήματα δεν γίνονται με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Οι φορητοί υπολογιστές συχνά αποτυγχάνουν λόγω ενός συνδυασμού μικρών λαθών, μερικοί από τους οποίους ενδέχεται να μην έχουν καμμία επίδραση στην αρχή.

, ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts