Στις πρώτες mobos το νέο AGESA 1004 της AMD

Το BIOS κάνει την εμφάνισή του σε πολλά μοντέλα της αγοράς και ανάμεσα σε αυτά είναι και η MSI η οποία μάλιστα υπόσχεται και χαμηλότερους χρόνους εκκίνησης.
Το πιο πρόσφατο update της AMD, AGESA 1003 δόθηκε στους κατασκευαστές πριν από μερικές εβδομάδες και περιλάμβανε αρκετές βελτιώσεις τόσο στην υποστήριξη μνημών όσο και στους boost χρονισμούς όσον αφορά τα πολυπύρηνα μοντέλα της εταιρίας. Το νεότερο AGESA 1004 έχει ήδη φτάσει στα χέρια των OEM οι οποίοι προετοιμάζουν τα δικά τους BIOS updates για τις μητρικές τους και όπως είναι αναμενόμενο, το AGESA θα περάσει και στης προηγούμενης γενιάς μητρικές και σε όσες γενικά είναι δυνατό.
Ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι και οι χρόνοι εκκίνησης όπου στη πλατφόρμα των AMD που ήταν μεγαλύτεροι από την αντίστοιχη πλατφόρμα της Intel και πλέον δείχνουν αρκετά μικρότεροι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της MSI και ένα σύστημα με μια X570 μητρική της εκκινεί περίπου 20% ταχύτερα από πριν. Το χαρακτηριστικό θα περάσει φυσικά και σε μητρικές άλλων εταιριών σύντομα.

, , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.