ειδήσεις

Η Asus Immensity ενώνει nVidia και ATI κάρτες γραφικών

Η νεα motherboard Immensity ROG (Republic of Gamers) ίσως να είναι μια εικόνα από το μέλλον που έρχεται ταχύτατα προς το μέρος μας. Ο λόγος για την δυνατότητα της να λειτουργήσει multi-GPU configuration με χρήση VGA από την AMD-ATI και από την nVidia ταυτόχρονα.
Το PCB είναι μαύρο και μεγαλύτερο από το κανονικό ATX μέγεθος. Το κεντρικό chipset είναι το Intel Χ58 και υποστηρίζει όλους τους LGA 1366 επεξεργαστές. Το chipset cooler είναι πολύ όμορφο, μεγάλο σε μέγεθος και τεχνολογίας heat pipe. Φυσικά, η mobo υποστηρίζει triple channel DDR3 μνήμες. Εντύπωση προκαλούν τα δυο 8-pin power connectors που παρέχουν όλη την απαραίτητη ισχύ σε οποιονδήποτε υπερχρονισμένο, ενεργοβόρο επεξεργαστή Core i7.
Επάνω στην πλακέτα, ακόμα βρίσκουμε 8 x SATA θύρες, από τις οποίες οι δυο είναι SATA III 6.0 Gbps και πιεστικούς διακόπτες για reset και powerOn. Η σχεδίαση της πλακέτας και τα υλικά κατασκευές και δείχνουν κορυφαία. Οι επισκέπτες της Computex εντυπωσιάστηκαν όμως από τα 2 x PCI-Express x16 slots για το στήσιμο CrossFireX, SLI η μικτό multi GPU setup, δηλαδή μια VGA της nVidia και μια της AMD.

About Freegr network

Από το Blogger.