ειδήσεις

Smartphone, notebook ή tablet όλα σε ένα!

Ένα εκπληκτικό σε design και δυνατότητες smartphone (concept) εξελίσσει ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Ταϊβανός σχεδιαστής Hank Chen. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο σχέδιο - ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο - με εύκαμπτη "slide" οθόνη αφής 5 ιντσών και εντυπωσιακό σχεδιασμό.
Η οθόνη του "Flex Display Phone" όπως μπορούμε να το ονομάσουμε προσωρινά, μπορεί να επεκτείνεται ή να... κρύβεται στην "πλάτη" του κινητού όταν μεταφέρεται ή όταν ο χρήστης επιθυμεί να γράψει κείμενο ή να ελέγξει τα email του αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι μία συσκευή τρία-σε-ένα (mobile phone, notebook και tablet).
Φανταστείτε δηλαδή: να βγάζεται από την τσέπη σας ή από την τσάντα σας ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη 3 ιντσών για να απαντήσετε σε μία κλήση τη μία στιγμή και αμέσως στην επόμενη στιγμή να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη 5 ιντσών για να πλοηγήστε με άνεση στο διαδίκτυο ή να παρακολουθείτε video σε υψηλή ανάλυση. Εκτός από τις προφανείς λειτουργίες, που είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, η πλοήγηση στο Internet ή η αναπαραγωγή video και φωτογραφιών, το συγκεκριμένο τηλέφωνο διαθέτει και δορυφορική πλοήγηση. Πότε θα βγει στην παραγωγή ή πόσο θα κάνει; Άγνωστο

About Freegr network

Από το Blogger.