ειδήσεις

MSI μητρικές για την Sandy Bridge

Η MSI θα παρουσιάσει αρχικά τουλάχιστον 3 mobos: τα P67A-GD65, P67A-GD55 και H67MA-ED55. Και τα τρία mobos θα υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές των 32nm, θα έχουν από 4 slot για μνήμες DDR3, εγγενή υποστήριξη για SATA 6Gbps και 1Gbps LAN καθώς και USB 3.0 [με την βοήθεια εξωτερικού controller].
Οι περιποιήσεις της MSI δεν σταματούν εδώ, καθώς θα χρησιμοποιούν κορυφαία ηλεκτρονικά μέρη "Military Class ΙΙ", ενώ θα υποστηρίζουν την 2η γενιά της τεχνολογίας ΟC Genie για ακόμα πιο εύκολο overclocking. Η τεχνολογία "Super Charger" θα φροντίζει ώστε όλες οι USB θύρες να δίνουν αρκετό ρεύμα για την φόρτιση ακόμα και των πιο απαιτητικών gadget σας [όπως το iPad] ενώ η τεχνολογία "Click BIOS" θα επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του BIOS με το mouse.
Τέλος το P67A-GD55 και P67A-GD65 θα υποστηρίζουν τεχνολογίες CrossFireX και SLI, ενώ το "μικρό" H67MA-ED55 θα έρχεται με DVI, HDMI και D-Sub εξόδους οθόνη -προφανώς για χρήση με επεξεργαστές με iGPU. Όσο για την ηχητική εμπειρία και τρία mobos θα έχουν την σφραγίδα THX TruStudio PRO.
pathfinder.gr

About Freegr network

Από το Blogger.