ειδήσεις

Gigabyte GA-Z68XP-UD3-iSSD

Η Gigabyte τοποθέτησε άλλη μια μητρική στην ιστοσελίδα της, λίγο διαφορετική από τις άλλες, την GA-Z68XP-UD3-iSSD.
Εικονιζόμενη παρακάτω, η επερχόμενη μητρική της Gigabyte που βασίζεται στο τσιπ Z68 είναι τύπου ATX, έχει σχεδιασμό Ultra Durable 3 (2oz copper PCB, Japanese solid capacitors, Lower RDS MOSFET, Ferrite Core Choke) και έχει μια mSATA υποδοχή στην οποία είναι τοποθετημένος ένας Intel 311 Series SSD των 20GB. Αυτός ο SSD διαθέτει SLC (single-level cell) NAND Flash τσιπ μνήμης και είναι ειδικά σχεδιασμένος για την χρήση του με την τεχνολογία Smart Response Technology (SRT) η οποία είναι διαθέσιμη στο Z68 τσιπ.
Οι SRT χρήστες να μπορούν να αυξήσουν την απόδοση του συστήματος τους δημιουργώντας ένα υβριδικό σύστημα αποθήκευσης το οποίο αποτελείται από έναν SSD (στην περίπτωση μας τον mSATA των 20GB) ο οποίος χρησιμοποιείται σαν μνήμη cache για την αποθήκευση των πρόσφατα προσπελασμένων αρχείων και από ένα HDD υψηλής χωρητικότητας.
Εκτός από την ετοιμότητα της μητρικής για την τεχνολογία SRT, η GA-Z68XP-UD3-iSSD διαθέτει τέσσερα DDR3-2133 memory slots, τέσσερις θύρες SATA 6.0 Gbps και τέσσερις SATA 3.0 Gbps, δύο PCI-Express x16 slots (SLI και CrossFireX υποστηρίζονται), τέσσερις θύρες USB 3.0 (δύο στο backpanel και δύο στο onboard header), DualBIOS, Gigabit Ethernet, θύρα FireWire, κάρτα ήχου 7.1 και έξοδο HDMI.
Η μητρική της Gigabyte παρέχει επίσης υποστήριξη στο λογισμικό Virtu GPU. Αναμένεται να την δούμε στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες.

About Freegr network

Από το Blogger.