ειδήσεις

Sandy Bridge iMacs με Thunderbolt

H Apple σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της προσφοράς της, στον τομέα των all-in-one desktops, παρουσίασε πρόσφατα νέα iMacs, τα οποία έρχονται με σαφώς ανανεωμένα χαρακτηριστικά, όπως 2ης γενιάς core επεξεργαστές, αλλά και τεχνολογίες Thunderbolt I/O, που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα 10 Gbps.
Με τα νέα χαρακτηριστικά που προσθέσαμε στους νέους iMacs πετύχαμε αφενός την υποστήριξη του καταλωτικού κοινού και αφετέρου είμαστε σε θέση να τους χαρακτηρισούμε ώς τα καλύτερα desktops που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, δήλωσε ο Philip Schiller από την Apple.
H ανανεωμένη σειρά των iMac, περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, δύο με οθόνες των 21.5 ιντσών (μία θύρα Thunderbolt) και άλλα δύο των 27 ιντσών (δύο θύρες Thunderbird). Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν ενσωματωμένη FaceTime HD, αλλά υποστηρίζουν και επέκταση μνήμης με ένα SD card slot που διαθέτουν. Μάλιστα συνοδεύεονται και από Magic Mouse ή Magic Trackpad και τρέχουν Mac OS X Snow Leopard.
Συγκεκριμένα το φθηνότερο μοντέλο αγγίζει τα $1,199 και έρχεται με οθόνη οπίσθιου LED φωτισμού μεγέθους 21.5 ιντσών, επεξεργαστή quad-core Intel χρονισμένο στα 2.5 GHz, κάρτα γραφικών Radeon HD 6750M και παρέχει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 500GB χάρη στον σκληρό του δίσκο. Το δεύτερο (21.5 ιντσών) μοντέλο έρχεται με τιμή στα $1,499, επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.7GHz, κάρτα γραφικών Radeon HD 6770M graphics και σκληρό δίσκο μεγέθους 1TB.

Συνεχίζουμε με το τρίτο μοντέλο με τιμή στα $1,699 και οθόνη μεγέθους 27 ιντσών, κάρτα γραφικών Radeon HD 6770M και σκληρό δίσκο 1TB, ενώ στα $1,999 είναι το τέταρτο μοντέλο και αυτό με οθόνη 27 ιντσών, επεξεργαστή 3.1 GHz ( quad-core) , κάρτα γραφικών Radeon HD 6970M graphics και τέλος σκληρό δίσκο μεγέθους 1TB .

Και τα τέσσερα μοντέλα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το online κατάστημα της Apple, τα καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της εταιρείας.

About Freegr network

Από το Blogger.