ειδήσεις

JVC GZ-HM445 με HD τσέπης...

Η JVC έφερε το compact μέγεθος και τους ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους στις βιντεοκάμερες, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μας ενθουσίασε τελευταία φορά με κάποιο νέο προϊόν. Έφτασε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου να δηλώσει παρούσα, με μια εντελώς νέα και συναρπαστική βιντεοκάμερα, την HM445.
Του χεριού σας
Η 445 είναι μια εντυπωσιακά μικρή βιντεοκάμερα, η οποία μπορεί να χωρέσει ακόμη και στην τσέπη του παντελονιού σας. Έχει ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή, με στιβαρά και ανθεκτικά πλαστικά, ενώ και οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες συμβάλλουν στη συνολική εικόνα πολυτέλειας. Είναι αλήθεια ότι τα μεγάλα χέρια θα δυσκολευτούν να κρατήσουν σωστά τη μικρή Everio, όπως επίσης και να βρουν ενστικτωδώς τα πλήκτρα χειρισμού, αλλά στον βωμό της φορητότητας, μάλλον θα πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
HD τσέπης
Η JVC διαθέτει αισθητήρα full HD CMOS ανάλυσης 1,5 megapixels κι έναν άριστο φακό της Konica Minolta HD με οπτικό zoom 40x. Το αποτέλεσμα στην ποιότητα των λήψεων είναι εντυπωσιακό, και τα βίντεο έχουν άριστη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα. Στην ποιότητα λήψης συμβάλλει τα μέγιστα και το αρκετά καλό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας, το οποίο αναλαμβάνει να εξαφανίσει τα υπερβολικά κουνήματα και θολώματα, αλλά και το αποτελεσματικό και γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης. Η λήψη φυσικά είναι full HD 1.080p, ενώ τα βίντεο αποθηκεύονται σε AVCHD format.
Στα αρνητικά της θα αναφέρουμε την έλλειψη εσωτερικής μνήμης –που υπάρχει όμως στο μεγαλύτερο μοντέλο ΗΜ-450–, αλλά ευτυχώς η κάμερα διαθέτει δύο θύρες για κάρτες SD, κι έτσι θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες σας. Μας άρεσαν ιδιαίτερα τα απλά και φιλικά μενού της JVC, τα οποία μπορείτε να χειριστείτε μέσω της οθόνης αφής των 2,7 ιντσών. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι διαθέτει εξαιρετικές αυτόματες ρυθμίσεις, και μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα, τοπία, χαμόγελα και λήψεις macro.

About Freegr network

Από το Blogger.