ειδήσεις

Hasselblad H4D-200MS: Λήψη εικόνων 200 megapixel

"Έπειτα από επισταμένους ελέγχους για την σταθερότητα αλλά και την ακρίβεια χρώματος, η H4D-200MS, που αρχικά ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Photokina είναι πλέον διαθέσιμη. Βασισμένη στην H4D-50MS πλατφόρμα, η νέα camera είναι ικανή να δημιουργήσει αρχειο 200 megapixel.
Είναι γεγονός ότι από το 2000, η Hasselblad συνεχώς ανέπτυσσε την τεχνολογία multi-shot. Το 2008 η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη της multi-shot camera που φέρει την ονομασία H3DII-39MS η οποία πρόσφατα συνοδεύτηκε και από την H4D-50MS. Η νέα H4D-200MS camera της εταιρείας, πλέον μπορεί να τραβήξει 6 shots και να τα συνδυάσει έπειτα αυτά σε ένα αρχείο των 200 megapixel. Παράλληλα διαθέτει τεχνολογίες True Focus, Ultra Focus και Digital Lens Correction.
Η νέα δημιουργία της εταιρείας, προορίζεται κυρίως να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες φωτογράφους που επιδιώκουν την μέγιστη ανάλυση με απίστευτη λεπτομέρεια. Επιπροσθέτως είναι κατάλληλη για να αιχμαλωτίσει κάτω από τον φακό της, αυτοκίνητα, κοσμήματα, έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα υψηλής αξίας, που δεν υπάρχει περιθώριο να θυσιάσουμε για ποιότητα.

Φυσικά δεν απευθύνεται σε όλους από εμάς καθώς η τιμή της αγγίζει το ποσό των 32.000 ευρώ.

About Freegr network

Από το Blogger.